Cum iți organizezi încălțămintea

ConexClean > Blog > Cum iți organizezi încălțămintea

Cum iți organizezi încălțămintea

Așa cum se întâmplă cu multe obiecte din casă, încălțămintea este adesea dificil de organizat, mai ales când nu există spațiu exclusiv pentru ea.

Deși, de obicei, avem diferite modele de încălțăminte pentru a se potrivi cu diferite tipuri de articole de îmbrăcăminte, rareori decidem să alegem un loc potrivit pentru ele.

De multe ori ne lăsăm încălțămintea prin casă sau o putem în dulap în mod dezordonat, fără să ținem cont de faptul că acest lucru accelerează deteriorarea lor.

Problema este că, de exemplu, pantofii sau sandalele au nevoie de dulapuri de depozitare și rareori avem idei creative de depozitare.

Cu siguranță vrei să știi cum să-ți organizezi încălțămintea pentru a fi mereu ordonată. Iată câteva modalități interesante de organizare.

 

Dulap cu separatoare

Un dulap din lemn cu separatoare poate avea mai multe întrebuințări într-o casă. Un mod interesant de a profita de aceste compartimente este prin ordonarea și depozitarea diferitelor tipuri de încălțăminte.

 

Montarea de rafturi pentru pantofi pe ușa șifonierului

Montează rafturi metalice pe ușa șifonierului pentru a avea un organizator de pantofi confortabil și ușor de ascuns.

 

Cutii transparente cu adeziv

Dacă dispui de mai multe cutii transparente, nu ezita să le folosești pentru a -ți ordona încălțămintea. Acestea înlocuiesc cutia originală și poți pune un adeziv pentru a facilita identificarea fiecărei perechi de pantofi.

 

Rafturi din lemn

Un raft frumos din lemn poate fi plasat în orice zonă a camerei pentru a pune încălțămintea pe fiecare nivel.

 

Cutii reciclate

Cutii de lapte sau produse similare pot fi folosite pentru a face un frumos organizator de sandale și pantofi ușori.

Alege-le pe cele cu dimensiuni mai mari și fixează-le într-un spațiu pe care îl poți aloca pentru încălțămintea ta.

 

Organizatoare de pânză

Organizatoarele din pânză care se găsesc în magazine sunt utile pentru păstrarea pantofilor și a altor obiecte care par imposibil de ordonat.

Acestea pot fi puse pe ușă sau într-un spațiu liber din interiorul dulapului. Vei economisi o mulțime de spațiu!

 

Rafturi colorate

Un raft colorat va face camera să arate mai bine și îi va da o notă personală. Așază pantofii în funcție de stilul lor și păstrează-i la vedere pentru a-i putea alege rapid de fiecare dată.

 

Pe scără

O scară veche poate fi transformată în raft pentru a pune cele mai speciale perechi de pantofi. Vopsește-o în culorea preferată și dă camerei un aer vintage.

 

Tocuri pe rafturi

Din comerț poți cumpăra dulapuri cu separatoare care îți permit să organizezi încălțămintea într-un mod confortabil și practic.

 

Reciclarea țevilor din PVC

Bucățile de țevi mari din PVC care sunt adesea lăsate pe șantierele de construcții pot fi îmbinate pentru a crea un organizator de pantofi mare și diferit. Le poți vopsi sau le poți păstra culoarea originală.

 

Rafturi mari

Dacă ai prea multă încălțăminte, este indicat să construiești un raft mare din lemn. Desigur, asigură-te că pantofii sunt curați, astfel încât să nu se acumuleze praf sau un alt tip de murdărie.

 

Umerașe pentru cizme

Prin utilizarea unor umerașe, cizmele înalte pot fi organizate fără a-și pierde forma originală. Acest element ajută la ocuparea unui spațiu mai redus și le menține ordonate.

 

Suport din lemn

Cu ajutorul unui suport din lemn, poți organiza cizmele de cauciuc.

 

Coș de răchită

Într-un coș de răchită pe care nu îl folosești poți păstra papucii sau sandalele.

 

Raft vertical

Un raft vertical frumos va da un aspect elegant camerei tale și îți va da șansa să păstrazi încălțămintea la vedere.

 

Dulap de încălțăminte

Dulapurile de încălțăminte sunt o opțiune bună pentru persoanele care au pantofi de diferite culori și modele.

 

Sertar pentru teniși

Un sertar cu mai multe compartimente poate fi folosit pentru a pune teneșii și alte tipuri de pantofi de sport.

 

Cutii de fructe reciclate

Fă rost de cutii de fructe din lemn și vopsește-le pentru a le tranforma în niște rafturi frumoase pentru pantofi. Dacă vrei să obții un efect tridimensional, fă rost de cutii de mai multe dimensiuni.

Îți plac aceste idei? Sperăm că te vor ajuta să începi să-ți organizezi încălțămintea pe care ai aruncat-o peste tot.

Dacă în timp ce îți organizezi încălțămintea te gândești că ar trebui să faci curățenie și la birou, își dăm noi un pont. Contactează-i pe profesioniștii Conex Clean. Firmă de curățenie din București oferă clienților săi o gamă variată de servicii, de cea mai bună calitate: curățenie birouri, curățenie generală, curățare mochete, DDD etc.