Ce greșeli facem atunci când vrem să scăpăm de gândacii din bucătărie

ConexClean > Blog > Ce greșeli facem atunci când vrem să scăpăm de gândacii din bucătărie

Ce greșeli facem atunci când vrem să scăpăm de gândacii din bucătărie

Când vine vorba de eliminarea gândacilor din bucătărie sau din orice parte a locuinței, uneori fără să ne dăm seama facem greșeli care, în loc să pună capăt problemei, o agravează. În acest articol vom discuta despre 3 greșeli pe care le facem cu toții.

Știm cu toții că unul dintre principalele dezavantaje ale unei vieți sănătoase (pe lângă altele, logic) sunt gândacii, furnicile etc. Nu contează unde locuim sau cât de mare este casa noastră. Vine un moment în care ne dăm seama că trăim cu gândaci, furnici, insecte etc.

Nu trebuie însă să ne facem griji, mai ales acum când știința s-a dezvoltat exponențial, iar eradicarea acestor dăunători se poate rezolva (de cele mai multe ori) într-un mod simplu.

Deși putem elimina gândacii sau alți dăunători noi înșine, trebuie să acționăm cu prudență și să facem lucrurile bine. Adesea comitem greșeli care au drept rezultat infestarea. Iată 3 dintre cele  mai frecvente greșeli:

Eliminarea gândacilor cu produse repelente cu pulverizator

De cele mai multe ori avem impresia că produsele repelente din comerț sunt suficiente pentru  eradicarea dăunătorilor din bucătăria noastră și nu numai. Însă aceasta este o impresie greșită. Chiar dacă în primă fază rezolvă problema, ele nu au efect de durată. Da, după pulverizare gândacii sau furnicile vor muri. Dar larvele lor?

De exemplu, în cazul furnicilor, dacă reușim să ucidem unele dintre ele, ulterior se poate forma alt mușuroi. Același lucru este valabil și în cazul gândacilor. Chiar dacă ucidem câțiva gândaci, larvele lor se vor transforma în scurt timp în noi gândaci.

Dacă nu observăm dăunători, nu ne facem griji în privința lor

Aparențele înșeală este un lucru despre care știm cu toții.  Și dacă vorbim despre dăunători, cu atât mai mult. Chiar dacă nu vedem larve sau alte urme cu ochiul liber, asta nu înseamnă neapărat că nu trebuie să ne facem griji în privința lor.

Pentru a fi siguri că în bucătărie sau în alte părți ale casei nu există gândaci, trebuie să ne luăm măsuri de precauție. Acest tip de dăunători  precum alte tipuri de dăunători caută întotdeauna hrană și apă. Deci, chiar dacă nu observăm urme cu ochiul liber, igiena și ordinea ar trebui controlate cât mai mult posibil. Acest lucru ne va ajuta să eliminăm nu doar gândacii din bucătărie, ci și toate tipurile de dăunători din interiorul și din afara casei noastre.

Eliminarea gândacilor din bucătărie de către specialiștii unei firme de curățenie profesională

Această afirmație nu trebuie înțeleasă greșit. Contractarea unei firme de curățenie profesională nu este nicidecum o greșeală. Dimpotrivă, este o soluție extraordinară. Greșeala o facem atunci când nu cerem firmei pe care am contractat-o informații despre tratamentele pe care le folosește pentru eradicarea gândacilor din bucătărie.

Indiferent de serviciile de care avem nevoie, firma pe care o contractăm trebuie să dețină diferite certificări și să ne poată spune ce face și de ce face acele lucruri. De asemenea, trebuie să ne poată informa cu privire la produsele pe care le folosește.

Este indicat să le adresăm specialiștilor ei orice fel de întrebare pentru a clarifica orice fel de îndoială, deoarece nu este indicat să se efectueze operațiuni fără a fi informați despre ceea ce se face în bucătăria noastră. Am putea să plătim mai mult decât trebuie dacă nu știm nimic despre serviciile prestate.

Eliminarea gândacilor din bucătărie și din orice parte a casei este absolut necesară, de aceea nu trebuie lăsată pe ultimul moment. Cu cât vom aștepta mai mult, cu atât va fi mai rău.

Așadar, după cum deja am precizat, apelarea la firmă de curățenie profesională din București este un lucru extraordinar. Iar cea mai bună soluție este Conex Clean, firma care oferă servicii de curățenie diverse, de cea mai bună calitate.

Conex Clean este o companie full service cu certificare privind Sistemul de Management al Calității și Sistemul de Management al Mediului. Este totodată un lider în furnizarea de servicii profesionale de curățenie și DDD (dezinsecție, dezinfecție și deratizare). Este renumită pentru calitatea serviciilor, eficiența și profesionalismul specialiștilor săi.

Așadar, ori de câte ori avem nevoie de servicii DDD, de curățenie birouri, curățenie generală etc., trebuie să contactăm această firmă pentru a avea parte de cele mai bune servicii de pe piață și de specialiști care ne vor răspunde la orice întrebare le vom pune.