Curațenie mecanizată parcare

ConexClean > Blog > Curațenie mecanizată parcare

Curațenie mecanizată parcare

Când ne gândim la parcarea tipică, ne imaginăm o zonă întunecoasă și plictisitoare. Deși designul și structura pot fi eficiente, dacă nu sunt atractive, pot fi neplăcute pentru ochii privitorului. De obicei, acesta este locul pe care o persoană îl vede prima dată când coboară din mașină și ultimul pe care îl vede înainte de plecare.

 Întreținerea parcării este unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie rezolvate, deoarece parcările sunt, de obicei, expuse la niveluri ridicate de trafic de către vehiculele noastre, care în multe cazuri aruncă reziduuri care, dacă se impregnează în suprafața asfaltată sunt imposibil de eliminat. Unele dintre aceste reziduuri sunt:

 • ulei
 • grăsimi
 • vopsea folosită la vopsirea pereților
 • apa din radiatoare (conține substanțe chimice care dăunează texturii sau degradează suprafața)
 • mizerie, praf etc.

Primele impresii pot face diferența. Modul în care este proiectată și întreținută parcarea poate influența percepția celor care își parchează mașina în respectivul loc.  

Prin oferirea unui mediu sigur, curat și bine organizat, nu numai că se poate influența comportamentul de cumpărare al clientului, ci se evidențiază interesul pentru bunăstarea clienților și a afacerii. De ce să nu investiți puțin pentru a păstra clienții și vehiculele lor în siguranță, creând în același timp o primă impresie extraordinară?

Prin urmare, se recomandă curățarea mecanizată a parcării  pentru a menține zona complet curată și lipsită de produse care duc la degradarea acesteia.

Este necesar să planificați, să stabiliți un buget și să puneți în aplicare un program de întreținere constant pentru a vă asigura că parcarea este mereu curată și se menține în stare bună.

Curățați mereu urmele de ulei și grăsime lăsate în mod normal de vehicule (aceste fluide pot deteriora suprafața asfaltată a parcării).

 • Curățați permanent zonele de parcare
 • Colectați zilnic gunoiul
 • Apirați și spălați pardoseala săptămânal
 • Spălați pereții etc.

Dacă personalul angajat de dvs. nu reușește să facă o curățenie corespunzătoare în parcare, vă recomandăm să apelați la o firmă de curățenie profesională din București, care poate oferi o curățenie cu produse chimice de înaltă calitate și non-toxice. Cu ajutorul acestora sunt curățate în profunzime spațiile cu grăsime și petele dificile.

Curățenia în parcări trebuie să fie făcută de profesioniști. Doar aceștia pot îndepărta murdăria de pe suprafața astfaltată, provocată de traficul intens de mașini. Pentru curățarea prafului și a tot felul de reziduuri, trebuie folosite produse profesionale și echipament mecanizat.

Atunci când vreți să faceți curățenie în parcare trebuie să țineți cont de câțiva factori:

 • Numărul de vehicule care sunt parcate în fiecare zi
 • Stâlpii, coloanele, tuburile și țevile, întrerupătoarele, stingătoarele de incendiu și o serie de elemente pe care se  acumulează murdărie
 • Tipul de petele din parcare și cât de vechi sunt.

De cele mai multe ori nu se acordă suficientă importanță curățeniei locurilor de parcare. Din acest motiv, este indicat ca o firmă de curățenie profesională să se ocupe de ea, deoarece dispune de personal cu experiență, de utilaje necesare pentru realizarea unei astfel de activități.

În mod normal, o parcare este mare și întunecoasă și nu dispune de o bună ventilație. Printr-o parcare trec mulți oameni și multe mașini, deci este bine să fie curățată în mod regulat, deoarece o parcare murdară poate deveni o sursă de infecții și poate crea o proastă impresie.

Cum trebuie să se se facă curățenie într-o parcare

Spălarea sub presiune prin intermediului echipamentului mecanizat este cea mai bună modalitate de a vă asigura că parcarea subterană este curată și are un aspect plăcut. După o sesiune de spălare sub presiune, parcarea subterană va fi curată și atractivă, astfel încât exteriorul clădirii dvs. va reflecta atenția pe care o acordați îngrijirii interiorului ei.

Acest tip de curățare este ideal pentru parcări subterane mari, deoarece curăță suprafețe mari într-un timp foarte scurt. Mai mult, curățenia mecanizată, sub presiune, curăță și cea mai profundă urmă de mizerie pe care curățenia manuală o poate rata.

Cea mai bună abordare este să se aspire mai întâi parcarea subterană cu ajutorul metodelor de control al prafului, folosind o combinație de mașini de măturat mecanice și mături de împingere. Acest pas contribuie la aspirarea corespunzătoare a mizeriei înainte de a începe spălarea sub presiune.

Se trece apoi la spălarea zonei cu echipament de înaltă presiune. Prin spălarea sub presiune, o firmă de curățenie profesională poate elimina petele de ulei, unsoare, reziduurile de sare și alte pete rezistente. Aceste pete vă vor degrada suprafața asfaltată dacă nu vor fi eliminate.

Așadar, dacă vreți să aveți parte de o curățenie mecanizată de excepție, astfel încât parcarea să fie mereu curată și atractivă, apelați la serviciile Conex Clean, firma care oferă și servicii de curățenie generală, curățenie birouriservicii DDD etc.

Conex Clean este soluția curățeniei impecabile, la prețuri pentru orice buzunar!