Strălucirea geamurilor cu filtrul de cafea

ConexClean > Blog > Strălucirea geamurilor cu filtrul de cafea

Strălucirea geamurilor cu filtrul de cafea

Geamurile se murdăresc foarte ușor și își pierd strălucirea, iar asta înseamnă  că trebuie să ne ocupăm mereu de întreținerea lor. Cu toate că aceasta nu este o sarcină distractivă sau plăcută, totul are o soluție. Pentru a curăța geamurile în mod eficient și pentru a le face să strălucească, vă vom oferi un truc foarte eficient și surprinzător în același timp.

Cu siguranță, de multe ori când vă apucați de șters geamurile, vă dați seama că aveți o sarcină dificilă de dus la bun sfârșit. După ce le ștergeți ajungeți la concluzia că nu strălucesc așa cum v-ați fi dorit. Vă enervați și de fiecare dată când trebuie să le ștergeți amânați cât puteți acest lucru.

Această amânare va face ca geamurile dvs. să nu arate deloc bine și să nu faceți o impresie bună tuturor celor care vă vizitează. Nu vă faceți însă probleme. După cum deja am precizat, în cele ce urmează vă vom oferi un truc foarte eficient. Pentru geamuri strălucitoare și fără urme, încercați folosirea filtrelor de cafea.

Filtrele de cafea sunt o soluție foarte bună pentru a reda strălucirea geamurilor într-un timp scurt. Acestea sunt disponibile în multe magazine și sunt rezistente la rupere. În plus, ele nu lasă niciun fel de urmă.  Datorită faptului că au un rol important în procesul de preparare a cafelei, filtrele sunt proiectate și fabricate pentru a nu se rupe, chiar și atunci când sunt expuse timp îndelungat la apă. Cu alte cuvinte, filtrele de cafea au mai multe calități care le fac ideale pentru curățarea geamurilor.

Pentru a valorifica filtrele de cafea, începeți să curățați ferestrele în mod obișnuit. Pulverizați pe sticlă soluția de curățat geamurile pe care ați achiziționat-o de la magazin sau ați preparat-o în casă, apoi, în loc să ștergeți ferestrele cu o cârpă sau un prosop de hârtie, faceți acest lucru cu filtre de cafea. Cu cât filtrul de cafea este de dimensiune  mai mare, cu atât este mai bine.

Persoanele care deja au folosit acest truc au ajuns la concluzia că cele mai bune filtre de cafea sunt cele extra-mari folosite inițial în restaurante.

De asemenea, este recomandat să ștergeți cu mai mult de un filtru simultan pentru a crește puterea de absorbție. Dacă constatați că filtrele de cafea nu sunt suficient de absorbante, încercați să ștergeți ferestrele în două etape. După ce ați pulverizat o soluție pentru curățat geamurile, ștergeți mai întâi fereastra cu o cârpă sau un prosop care nu lasă scame. Apoi, în etapa a doua și în ultima, folosiți la curățarea ferestrelor filtrele de cafea.

Cu toții știm că o altă alternativă bună o reprezintă ziarele. De foarte mulți ani folosim ziarul atunci când vrem să ștergem geamurile. Cu siguranță și dvs. folosiți aceeași metodă. La fel ca filtrele de cafea, ziarul nu lasă urme. Și deoarece sticla nu absoarbe cerneala, nu există pericolul de a face mai mult rău decât bine.

Cernelurile pot, totuși, să ajungă cu ușurință pe ornamentele care înconjoară geamul, deci aveți grijă. De asemenea, dacă alegeți să ștergeți cu ziare, fiți pregătiți pentru că este posibil să vă murdăriți pe mâini de cerneală. Dacă nu vă place să purtați mănuși de plastic sau de cauciuc, este posibil ca petele să rămână pe degete până la câteva zile.

Așadar, dacă vreți ca geamurile să strălucească de curățenie, folosiți filtrele de cafea. Vă veți convinge în scurt timp că sunt mult mai eficiente decât ziarul, cârpele sau prosoapele de hârtie. Începeți să folosiți filtrele de cafea pentru a înțelege că ele pot face ca geamurile să strălucească. Datorită lor veți reuși ceea ce nu ați reușit cu o cârpă sau o bucată de ziar. Geamurile vor arăta impecabil.

Dacă nu aveți timp să vă ocupați de curățenie, dar totuși vreți ca geamurile să strălucească, vă recomandăm să apelați la o firmă de curățenie profesională din București. Este vorba despre Conex Clean, o firmă cu experiență vastă în acest domeniu.

Specialiștii săi vă pot oferi cele mai bune servicii de curățenie generală, curățenie după constructor, curățenie birouri etc. Aceștia oferă calitate chiar și atunci când nimeni nu se uită.

Conex Clean este soluția curățeniei impecabile!