Cum se poate elimina grăsimea dintr-o bucătărie industrială

ConexClean > Blog > Cum se poate elimina grăsimea dintr-o bucătărie industrială

Cum se poate elimina grăsimea dintr-o bucătărie industrială

Problema atunci se curăță o bucătărie industrială este cantitatea de grăsime. Tinde să se acumuleze în locuri inaccesibile și, de asemenea, se înmulțește. Pe de altă parte, echipa de bucătari și personalul de curățenie obișnuit se dedică, de obicei, sarcinilor zilnice, dar nu și curățării minuțioase. Din acest motiv, eliminarea grăsimilor dintr-o bucătărie industrială este lăsată în mâinile companiilor experte în curățenie.

Produse pentru eliminarea grăsimilor dintr-o bucătărie industrială

Produsul vedetă utilizat de profesioniști pentru a îndepărta grăsimea dintr-o bucătărie industrială este degresantul industrial. Este un produs cu putere mare de degresare și, în ciuda numelui său, poate fi achiziționat cu ușurință.

Compoziția sa îl face potrivit pentru îndepărtarea cantității mari de mizerie pe care alte produse nu o poate elimina. Grăsimea este dificil de curățat deoarece moleculele sale organice sunt rezistente la apă. Acesta este motivul pentru care produsul de curățat folosit are cea mai mare importanță atunci când vine vorba de realizarea unei curățenii minuțioase.

Există două variabile care trebuie luate în considerare atunci când alegeți degresantul care să vă permită să eliminați grăsimea dintr-o bucătărie industrială. Trebuie să vă uitați la ph și la concentrația principiului activ. Acești doi factori determină calitatea produsului și utilizarea sa specifică. PH-ul de 12 este potrivit pentru curățarea profundă, în timp ce pH-ul de 7 sau 8 este adecvat pentru o curățare mai ușoară.

Cum se poate curăța în profunzime o bucătărie industrială?

Stabilirea ordinii în procesul de curățenie

În primul rând, întreținerea este cea mai bună metodă de prevenire a acumulării grăsimilor, astfel încât prima noastră recomandare este să curățați bucătăria în fiecare zi. Acest lucru va împiedica acumularea grăsimilor. Deși, în orice caz, va fi necesară o curățare temeinică.

Această curățare mai profundă este recomandată săptămânal. Este important ca, înainte de a o realiza, bucătăria să fie aerisită și să nu existe alimente la vedere.

Zonele cele mai problematice sunt extractoarele de fum, filtrele, friteuzele și piesele de mașini care ar putea fi dezasamblate pentru a face curățenia cu adevărat eficientă.

Podeaua va fi ultima curățată și va trebui să o curățați cât mai bine posibil.

Produse recomandate pentru îndepărtarea grăsimilor dintr-o bucătărie industrială

Agenți de degresare specifici pentru cuptoare și friteuze. Ambele dispozitive tind să acumuleze grăsimi foarte dificil de eliminat, chiar dacă întreținerea are loc zilnic. Produsele specifice sunt de obicei spumă pentru cuptoare și grătare. Este un produs ușor de folosit și sigur, deoarece nu eliberează vapori.

Detergenți speciali pentru zonele în care se manipulează alimente. Este vorba săpunuri cu efecte fungicide și dezinfectante, precum și bactericide. Acestea împiedică proliferarea infecțiilor și sunt, de asemenea, degresanți.

Siguranța la îndepărtarea grăsimilor dintr-o bucătărie industrială

Produsele industriale de curățat necesită adesea măsuri de siguranță pe care majoritatea producătorilor le specifică pe ambalaj. În orice caz, nu este rău să le reamintim: ar trebui folosite în locuri bine aerisite, cu protecție pe mâini și față, dacă este posibil, pentru a nu respira direct produsul.

În orice caz, cel mai bun mod de a elimina grăsimea dintr-o bucătărie industrială este să contați pe ajutorul unor experți în curățenie.

Acesta poate veni din partea experților de la Conex Clean, o firmă de curățenie profesională din București. De ce să apelați la această firmă?

Deoarece este lider în furnizarea serviciilor profesionale de curățenie (curățenie birouri, curățenie generală etc.) și DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare). Sunt renumiți pentru calitatea extraordinară a serviciilor, eficiența și profesionalismul lor.

Și-au dorit întotdeauna să depășească așteptările clienților și au reușit. De-a lungul timpul au câștigat și încrederea și respectul partenerilor lor datorită promptitudinii, flexibilității și ofertelor bune.

În procesul de curățenie au folosit metode inovatoare de curățare, împreună cu echipamente și produse de curățat de calitate. Astfel au reușit să-și îmbunătățească serviciile și să reducă termenul execuție al lucrărilor.

Pentru experții Conex Clean calitatea primează chiar și atunci când nimeni nu se uită. Prin urmare, dacă vă doriți o curățenie impecabilă într-un timp scurt, apelați la această firmă. Experiența vastă în domeniu își va spune cuvântul, iar rezultatul va depăși așteptările voastre.