Abonament DDD / Documentatie Completa

Recomandam tuturor agentilor economici incheierea unui contract DDD cu o societate specializata in domeniu!

Conex Clean dispune de toate autorizatiile necesare, de personal si utilaje specializate si de o vasta experienta in dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

Punem la dispozitia dumneavoastra documentatia completa necesara in caz de control, tinem evidenta interventiilor si raspundem in fata organelor de control pentru serviciile prestate.  

Organele de control ale statului (OPC, DSV, DSP, Politia Comunitara, Primaria Generala si de Sector, Garda de Mediu, etc.) vizeaza orice punct de lucru indiferent de domeniul de activitate: magazin alimentar/nealimentar, depozit, unitate de productie alimentara/nealimentara, frizerie, service auto, scoala, clinica, spatiu birouri, etc.

Profil de activitate
Profil alimentar
Dezinsectie *O data pe luna
Dezinfectie *O data pe luna
Deratizare *O data la 3 luni
Cere oferta
Profil de activitate
Profil nealimentar
Dezinsectie *O data la 3 luni
Dezinfectie *O data la 3 luni
Deratizare *O data la 6 luni
Cere oferta

In continuare va prezentam cateva pasaje legislative adresate persoanelor juridice:

LEGE Nr. 100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica, PUBLICATA IN : MONITORUL OFICIAL NR. 204 din 1 iunie 1998. CAP. 5, ART. 28, Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru: aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.

LEGE nr.344 din 31 mai 2002 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica. Art. 11. – Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 20.000.000 lei la 80.000.000 lei pentru neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii .

Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.

LEGE nr.100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI aparuta in MONITORUL OFICIAL nr. 317 din 16 noiembrie 1994
ART.11
Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 8.000 lei
§  d) neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.