AdministratiImobile

Servicii Administrare Imobile

Conex Clean este o societate specializata în administrare imobile si ansambluri rezidentiale si putem asigura, în functie de solicitarile dumneavoastra, managementul financiar si managementul de proprietate pentru Asociatia de Proprietari cu urmatoarele tipuri de activitati:

  • Administrare financiara;
  • Administrare tehnica;
  • Intretinere si mici reparatii;
  • Alte servicii pentru imobile.

Valoarea contractelor de administrare imobil sau administrare bloc este stabilita in functie de marimea si complexitatea proprietatii, precum si de situatia administrativa ii gospodareasca la momentul respectiv.

1. Transparenta totala - toate informatiile legate de serviciile de property & facility management, cat si informatiile legate de apartamentul dumneavoastra vor fi disponibile pe site-ul nostru, si/sau la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Daca sunteti proprietar in unul din blocurile administrate de Conex Clean va puteti deschide un cont pe portalul nostru, unde puteti plati intretinerea on-line si puteti vizualiza oricand toate informatiile referitoare la apartamentul dumneavoastra (cat am de plata azi la intretinere, plati si intretineri din lunile trecute, consumuri, liste de plata si anexe de cheltuieli, etc.), la blocul dumneavoastra (facturile condominiului in format PDF, decizii ale AG, oferte pentru reparatii etc.

La emiterea listelor de cheltuieli, proprietarii au posibilitatea de a opta pentru primirea unui email de instiintare care are atasata nota de plata aferenta apartamentului respectiv.

Toate documentele condominiumului pot fi disponibile on-line.

2. Soft specializat pentru administrarea in parteneriat cu XISOFT. Acesta vine in intampinarea problemelor economice ale asociatiilor de locatari sau proprietari, ajuta la solutionarea problemelor, eficientizarea consumurilor, facilitarea relatiilor cu furnizorii de servicii si intocmirea rapoartelor.

3. Posibilitatea platii intretinerii direct in contul bancar al Asociatiei, cu cardul pe e-bloc.ro sau la terminalele ZebraPey (terminalele ZebraPey le gasiti in Kaufland, Billa, Carrefour, Auchan, Diverta)

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online