De ce firmele externalizeaza serviciul de curatenie

Cei mai multi dintre noi lucreaza cel mai bine si sunt mai productivi cand se afla in medii placute, curate si atragatoare, care promoveaza bunastarea si satisfactia profesionala. In acelasi timp, curatenia spatiului si mediului inconjurator in care o companie isi desfasoara activitatea este cruciala pentru impresia pe care o capata clientii si oaspetii care vin in contact cu afacerea dvs.

Una dintre cele mai mari responsabilitati pe care le are un proprietar de afacere sau administrator de proprietate este sa se asigure ca spatiile interioare si exterioare sunt intretinute corespunzator. De la toalete si pardoseli, pana la subsoluri si trotuare, a face o prima impresie corecta asupra clientilor si vizitatorilor este esentiala pentru succesul oricarei afaceri.

Sarcinile zilnice de curatare zilnice pot si ar trebui sa fie lasate la dispozitia personalului administrativ, dar sarcini mai mari si mai complicate pot fi externalizate catre firmele profesionale de curatenie. Lucrarile de subcontractare catre o firma specializata in domeniul curateniei poate oferi un avantaj pentru proprietarii de afaceri si administratorii imobiliari, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al serviciilor prestate.

Sa vedem, in continuare, care sunt principalele cinci motive pentru care tot mai multe companii si institutii prefera si aleg sa externalizeze serviciile de curatenie.

1. Dezvoltarea serviciilor de curatenie de specialitate

In ultimii ani, s-a inregistrat o crestere accentuata a interesului si a cererii pentru servicii de curatenie de specialitate provenite de la administratorii de afaceri, managerii de proprietati si institutii. Aceasta pare sa reprezinte o schimbare filosofica binevenita.

Externalizarea catre o companie de curatenie profesionala care se specializeaza in aceste sarcini reduce sansele de a avea o problema sau un prejudiciu din cauza lipsei de experienta din partea personalului de serviciu. Totodata, aceasta asigura o uniformitate a calitatii activitatilor efectuate, pe care nu ar putea sa o realizeze altfel.

2. Expertiza si experienta

Cel mai adesea, administratorii externalizeaza serviciile de curatenie de specialitate, cum ar fi curatarea birourilor, curatarea mochetelor, curatarea subsolurilor si parcarilor subterane, curatarea halelor industriale, sau curatarea terenurilor si a spatiilor verzi.

Pentru aceste tipuri de servicii, care depasesc gama tipica de activitati de curatenie atribuite personalului administrativ permanent, managerii pot profita de folosirea timpului in cel mai bun si eficient mod posibil.

Externalizarea catre un serviciu de curatenie de specialitate inseamna ca managerul respectiv lucreaza cu persoane pentru care aceste servicii sunt domeniul lor de expertiza si care au experienta in indeplinirea acestor sarcini, in conditii de siguranta si, pe care le pot realiza in mod eficient.

3. Externalizarea riscurilor

O activitate, cum ar fi spalarea suprafetelor vitrate sau curatarea corpurilor de iluminat, poate parea destul de simplu, dar nu este vorba, pur si simplu, doar de o chestiune de a te urca pe o scara. Exista riscuri si abilitati implicate in realizarea a ceea ce poate parea o sarcina simpla de spalare sau curatare.

Furnizorii de servicii de curatenie specializate sunt familiarizati cu riscurile si procedurile corespunzatoare pentru indeplinirea acestor sarcini si, din acest motiv, sunt cel mai bine pregatiti si, de asemenea, asigurati in cazul putin probabil al unui risc accident, cadere sau ranire.

Aceasta este un mare avantaj, dar totodata inseamna ca managerii de unitati trebuie sa se asigure de faptul ca angajeaza specialisti cu reputatie de specialitate.

3. Valori si standarde ridicate

Companiile de curatenie de incredere vor fi, de asemenea, in masura sa ofere echipe de lucratori de inalta calitate profesionala pentru fiecare proiect.

Prin angajarea unei companii care sustine standarde inalte de angajare, managerii si adminstratorii de imobile nu numai ca se asigura de caracterul bun al oamenilor care efectueaza munca, dar pot, de asemenea, sa se asigure ca un profesionist cu experienta completeaza sarcina temeinic si corect de prima data.

Managerii ar trebui sa caute firme profesionale de curatenie, cu valori si standarde ridicate, care sa presteze servicii de calitate, cu promptitudine si corectitudine, si – in acelasi timp – sa reprezinte afacerea lor intr-un mod pozitiv in timp ce isi desfasoara activitatea de curatenie.

4. Tehnologii performante si produse eficiente

Exista o inovatie constanta in industria de curatenie, cu un flux mare si constant de noi produse chimice, produse si tehnologii pentru curatarea mai profunda si mai eficienta. Angajarea unei companii de curatenie de specialitate ofera administratorilor accesul la tehnologii noi si produse de curatare pe care nu le cunosc.

Nu este sarcina managerului sau administratorului sa cunoasca toate aceste inovatii. Aceasta este responsabilitatea companiei de curatenie. Cea mai buna modalitate de a profita de cele mai noi tehnologii si produse este de a externaliza serviciile de curatenie unei companii profesionale.

5. Investitie mica

Cand vine vorba despre intretinerea si curatenia imobilelor, ceea ce poate parea initial ca o cheltuiala suplimentara, se poate dovedi a fi un economie de bani pe termen lung. Externalizarea serviciilor de curatenie de specialitate, precum si altor servicii specifice conexe, poate ajuta la intretinerea unei proprietati in conditii de siguranta, in mod eficient si la cele mai inalte standarde. Aceasta este o investitie mica in comparatie cu valoarea adaugata unei cladiri si / sau unei afaceri.

Servicii cu experienta si calitate garantata

Conex Clean ofera solutii inovatoare in domeniul serviciilor de curatenie si DDD bazate pe cele mai moderne si actuale tehnologii din industrie. De-a lungul celor 5 ani de experienta, echipa Conex Clean a dezvoltat cunostinte si procese bine documentate pentru a regla fiecare aspect al acestei zone si a efectua curatenia intr-un la standarde ridicate de performanta si calitate.

Conex Clean a castigat increderea si respectul partenerilor din Bucuresti si Ilfov prin promptitudine si corectitudinea in relatiile de afaceri. Isi mentin in permanenta standardele de calitate ale serviciilor prestate, iar datorita acestor valori sunt un partener la care puteti apela cu incredere.