Gandacii de bucatarie – o amenintare pentru casele noastre

Bucatariile au fost intotdeauna un loc de intalnire a familiei. Cu toate acestea, exista si vizitatori nedoriti, pe care nu am vrea sa ii vedem prin locurile unde depozitam alimentele, pe unde gatim sau mancam.

Gandacii de bucatarie, rozatoarele, mustele pot gasi cu usurinta drumul spre bucatarie, contaminand alimentele, raspandind bacteriile si distrugand un spatiu "sacru" in casa. Toti acesti daunatori sunt o amenintare pentru casa noastra si trebuie luate masurile necesare pentru distrugerea lor.

Nu poate fi nimic mai neplacut decat un gandac de bucatarie aflat intr-un colt sau sub frigider cand intram in bucatarie. Gandacii de bucatarie raspandesc 33 de tipuri de bacterii, printre care E coli si salmonella, sase viermi paraziti si mai mult de sapte alte tipuri de agenti patogeni umani. In plus, saliva lor, excrementele si organismele descompuse contin proteine ​​alergene despre care se stie ca declanseaza alergii si cresc severitatea simptomelor astmului.

Oricat am incerca noi sa-i starpim cu ajutor unor produse pe care le gasim pe piata, practica arata ca dezinsectia profesionala a gandacilor de bucatarie, este o procedura mult mai eficienta. Iata cateva dintre motivele pentru care este bine sa apelam la dezinsectie profesionala:

  1. Dezinsectia profesionala se realizeaza cu ajutorul unor insecticide foarte puternice, multe dintre acestea nefiind disponibile pentru o persoana obisnuita. Ele nu se pot fi cumparate din orice magazin cu produse chimice de uz casnic. Aceste produse sunt concepute special pentru dezinsectia profesionala, nedand gandacilor vreo sansa de a supravietui.
  2. Al doilea aspect important este ca dezinsectia profesionala este efectuata de specialisti care, datorita experientei avute, stiu bine unde se ascund insectele, cum intra in mod obisnuit in apartament si cum se strecoara chiar si acolo unde mana nu ajunge si aerosolul din spray nu poate patrunde. Ar putea parea ciudat, insa, in realitate, chiar folosind, de exemplu, un insecticid nu foarte puternic, un specialist in dezinsectie poate distruge gandacii de bucatarie uneori mai eficient decat daca o persoana nepregatita o face doar prin citirea instructiunilor de pe ambalaj.
  3. In general, merita apelat la servicii de dezinsectie profesioniste, daca este aleasa o firma de care ofera servicii DDD de cea mai buna calitate

Principala dificultate pentru persoana in a carei bucatarie exista gandaci, este alegerea companiei care ii poate oferi servicii de cea mai buna calitate, la un pret avantajos. In prezent, exista diverse companii care ofera servicii DDD, dar nu cu aceleasi rezultate.

Prin urmare, este bine sa fim capabili sa facem distinctie intre profesionisti in servicii DDD si amatori.

  Ce trebuie sa fie inclus in pachetul de servicii pentru controlul gandacilor de bucatarie?

Orice tratament sanitar contra gandacilor de bucatarie ar trebui sa includa in mod ideal urmatoarele etape:

Determinarea situatiei actuale cu privire la gandacii din bucatarie (gradul de infectie);

Evaluarea prezentei altor tipuri de daunatori (de multe ori apartamentele sunt simultan infectate cu gandaci si purici, care patrund, de exemplu, din pivnitele caselor);

Cautarea locurile principale de ascundere a gandacilor, precum si modalitatile posibile de patrundere a acestora in camera;

Selectarea unui produs insecticid, optim pentru utilizarea in aceasta situatie speciala;

incheierea contractului;

Pregatirea spatiilor pentru salubrizare;

Dezinsectia apartamentului sau a unei case de gandacii de bucatarie;

Cum sa alegeti firma DDD potrivita

Multe companii care ofera servicii de dezinsectie pot fi eliminate in stadiul primului apel telefonic: in functie de raspunsurile pe care persoana de contact le ofera intrebarilor viitorilor clienti, este clar care este nivelul serviciilor.

Asadar, atunci cand apelati o companie, este bine sa clarificati imediat cu persoana cu care vorbiti urmatoarele puncte:

  1. Care sunt mijloacele de dezinsectie? Specialistul ar trebui sa precizeze numele produselor si nu doar sa spuna "puternic", "bun" sau "organofosfor" ( exista sute de insecticide organofosforice);
  2. Ce echipament utilizeaza specialistii in munca lor? in functie de dimensiunea camerei, acestea pot fi pulverizatoare manuale sau generatoare de ceata reci si calde. De obicei, cu cat este folosit un echipament mai bun, cu atat mai bine (unele companii mici pot trimite pur si simplu un angajat cu un pulverizator simplu, deoarece nu exista bani pentru echipamente costisitoare);
  3. Ce garantii ofera compania? La urma urmei, chiar si dupa distrugerea profesionala a gandacilor, gandacii pot patrunde din nou in bucatarie. Societatile serioase iau in considerare acest fapt in avans si in etapa de incheiere a contractului ofera garantie.
  4. Cat dureaza dezinfectia - o dezinsectie amanuntita a apartamentului dureaza cel putin o jumatate de ora, de obicei aproximativ 1-2 ore. Daca perioada de dezinsectie este mai mica, atunci inseamna ca serviciile nu sunt de cea mai buna calitate.

Conex Clean este firma care ofera servicii DDD de cea mai buna calitate si raspunde la toate intrebarile legate de interventia pentru distrugerea gandacilor de bucatarie si nu numai. Este un partener de incredere la serviciile caruia merita apelat.