Cerintele minime pe care trebuie sa le indeplineasca o firma de curatenie

Exista cateva cerinte minime pe care firmele de curatenie trebuie sa le indeplineasca. In cele ce urmeaza, va vom enumera cateva dintre aceste cerinte de care ar fi bine sa tineti cont inainte de a contracta o firma de curatenie profesionala.

Firmele serioase de curatenie profesionala trebuie sa dispuna si de o adresa fizica care sa poata fi verificata, sa aiba depozite de masini si produse, precum si zona de parcare a vehiculelor folosite in activitate.

Orice companie de curatenie profesionala cu o istorie indelungata include, de obicei, in buget un dosar cu logo-urile sau o lista de companii binecunoscute si organisme publice cu care colaboreaza, contribuind astfel la aceasta garantie de prestigiu si seriozitate.

Un buget atent la cele mai mici detalii, va va oferi intotdeauna o idee despre gradul de exigenta care primeaza intr-o anumita firma de curatenie profesionala.

Viteza de reactie a unei firme de curatenie profesionala la solicitarea unui buget, poate fi, de asemenea, un indiciu al capacitatii, al nivelului de organizare, al resurselor umane si, in cele din urma, al gradului de profesionalism.

Punctualitatea cu care va viziteaza reprezentantul companiei de curatenie, atentia acordata, nivelul informatiilor tehnice pe care vi furnizeaza sau solicita, oferirea unei carti de vizita pot fi, de asemenea, lucruri importante, atunci cand vine vorba de castigarea sau nu a increderii.

Pe baza informatiile furnizate de bugetele companiilor de curatenie alese, comparati informatiile prin intermediul web-ului pentru a verifica daca datele dvs. sunt suficient de transparente. In mod normal, societatile de curatenie profesionala serioase furnizeaza de obicei numele companiei cu care au un incheiat un contract de asigurare de raspundere civila. Astfel de informatii reprezinta o garantie a legalitatii activitatii si indeplinirea eficienta a serviciilor pe care le ofera.

Gradul de dotare tehnica a diferitelor companii de curatenie carora le solicitati bugetul, poate indica, de asemenea, nivelul preocuparilor cu privire la progresele tehnologice care contribuie la obtinerea unor rezultate mai eficiente si la reducerea costurilor de timp si a produselor, economisind atunci cand vine vorba de transmiterea costurilor catre clienti. In mod evident, de asemenea, arata angajamentul mai mare sau mai mic al fiecareia dintre firmele de curatenie selectate, cu mediul inconjurator.

Cereti informatii despre furnizorii obisnuiti ai firmelor de curatenie selectate si despre posibilitatea de a include inlocuirea produselor de igiena personala, cum ar fi hartia igienica, sapunul de mana sau prosoapele de hartie de unica folosinta. Firmele de curatenie profesionala serioase colaboreaza cu furnizori de incredere si incheie contracte pentru a oferi clientilor produse de igiena personala, la costuri mai mici decat cele stabilite in magazine si supermarketuri.

Un buget pentru serviciile de curatenie profesionala trebuie sa includa, pentru a fi valabil, datele companiei care l-a facut, cum ar fi numele, sigla, adresa, telefoanele de contact, data eliberarii si durata bugetului sau expirarea sa, datele solicitantului si adresa unde vor fi furnizate serviciile, termenul de executie in cazul in care este vorba de timp sau periodicitatea in cazul curateniei de intretinere, cu detalii si descrierea fiecarei sarcini, cu timpul care urmeaza a fi dedicat in fiecare zi, numarul operatorilor, masinile sau procedurile care se vor utiliza. Bugetul trebuie, de asemenea, sa exprime in mod expres forma de plata si orice tip de nuanta pe care una dintre parti o considera necesara.

De asemenea, este indicat sa se intrebe despre posibile prelungiri sau variatii in functie de circumstante, atunci cand se solicita bugetele de intretinere, precum si de cate mijloace dispune firma de curatenie, in situatii de urgenta.

In orice caz, intotdeauna ganditi-va ca ce-i ieftin este de obicei destul de scump, asa ca fiti atenti la firmele de curatenie care va ofera bugete cu servicii prea ieftine, deoarece acestea fie platesc foarte prost si tarziu angajatii, fie se gandesc sa faca economie, evitand o parte din sarcinile contractate.

Bineinteles ca polul opus, adica un buget abuziv, nu implica nicio garantie reala a excelentei. Asa cum dicteaza bunul-simt, in medie, veti gasi cu siguranta un raport cost-eficacitate adecvat.

Speram ca sugestiile si sfaturile noastre va vor ajuta in alegerea dvs. Conex Clean este o firma cu experienta in domeniu, care furnizeaza servicii profesionale de curatenie de cea mai buna calitate. Daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie competitiva, contactati echipa Conex Clean pentru o oferta personalizata pentru casa, biroul sau spatiul dumneavoastra.