Curatenia dupa petreceri

Ati organizat o petrecere acasa si toate lucrurile sunt imprastiate? A plecat si ultimul oaspete, iar bucataria este plina de vase murdare, resturi de mancare, servetele de aruncat etc.? Sufrageria si baia arata dezastruos? Pe podea si pe fotolii exista tot felul de pete de mancare si bautura? Casa arata complet diferit de cum arata acum 24 de ore?

Daca inainte organizarea unei petreceri acasa impreuna cu prietenii si familia vi s-a parut un lucru distractiv si confortabil, iar acum cand trebuie sa faceti curatenie vi se pare un cosmar, nu va faceti probleme. Iata  cateva trucuri utile cu privire la curatenia dupa petreceri. Daca veti tine cont de aceste sfaturi, veti face curatenie in casa rapid si usor. Amintiti-va: daca aveti mult de curatat dupa o petrecere, inseamna ca aceasta a fost una reusita.

Pasi de urmat:

Daca casa dupa petrecere arata dezastruos si aveti mult de curatat, primul lucru care trebuie sa-l faceti este sa cereti ajutor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat curatenia se termina mai repede. Organizarea unei echipe de curatenie va fi mai eficienta, deoarece veti putea da sarcini fiecarei persoane. In cazul in care trebuie sa faceti singuri curatenie, inarmati-va cu rabdare si chef.

Primul truc pentru a termina repede curatenia este sa aruncati tot ceea ce credeti ca poate fi aruncat. Luati un sac de gunoi si aruncati tot ceea ce nu este nici reciclabil, nici util. In alti saci puteti pune obiecte reciclabile precum recipiente de plastic sau sticla.Aceasta metoda este perfecta pentru a scapa de lucrurile nefolositoare din anumite zone din casa.

Dupa ce ati aruncat toate acele obiecte inutile, concentrati-va pe articolele din sticla si pe vesela. Curatati foarte bine paharele, farfuriile si tacamurile. Daca considerati ca asa este mai bine, lasati vasele la inmuiat cateva ore, astfel incat resturile de mancare si murdarie sa se inmoaie si sa fie mai usor de indepartat.Acest pas este important, deoarece, pe langa faptul ca veti face o curatenie exemplara in bucatarie, veti scapa si de resturile alimentare care pot putrezi si raspandi un miros neplacut in toata casa.

Faceti o selectie a alimentelor pe care le puteti depozita sau nu. Daca exista mancare in stare buna, puneti-o in frigider. Daca nu-i buna, aruncati-o. Astfel, veti evita descompunerea alimentelor si impregnarea mirosului urat in casa.

Dupa ce ati facut curatenie in bucatarie, treceti la petele de pe covoare, canapele, podea, mobila, tapiterie. Cu cat va veti ocupa mai repede de ele, cu atat le veti elimina mai usor. Folositi produse adecvate pentru fiecare material, daca nu vreti sa provocati daune ireparabile.

Folosind o carpa umeda, curatati suprafata mobilierului si a meselor pentru a indeparta murdaria impregnata in material. De asemenea, este important sa curatati si ferestrele si usile. Cu siguranta, si acestea se vor murdari dupa o petrecere pe cinste.

Cu atata lume in casa, baia, de asemenea, va arata dezastruos. Curatati si dezinfectati in mod corespunzator toaleta. Este important ca aceasta sa fie curata, caci astfel veti putea evita eventuale infectii.

In cele din urma, frecati si curatati podeaua. Este important sa o faceti in aceasta ordine pentru a evita ca murdaria sa se extinda in fiecare colt al casei dvs. Va recomandam sa utilizati produse de curatat frumos mirositoare, astfel incat casa dvs. sa aiba nu doar un aspect minunat, ci sa  miroasa si a curat.

Daca nu aveti timp sa puneti in practica aceste trucuri sau nu aveti rabdare, va oferim o solutie care cu siguranta va fi pe placul dvs.  Solutia o reprezinta firma de curatenie. Va sfatuim sa apelati la o firma de curatenie formata din oameni cu experienta in acest domeniu.

Puteti apela la serviciile firmei de curatenie profesionala Conex Clean, un lider in furnizarea serviciilor profesionale de curatenie si DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare).

Daca va doriti o casa curata intr-un timp foarte scurt, dar si servicii de calitate, apelati la Conex Clean. Specialistii sai va vor depasi asteptarile, iar casa dvs. va arata extraordinar.

Dupa ce specialistii Conex Clean vor termina curatenia, veti avea satisfactia ca ati organizat o petrecere extraordinara si ca locuinta este intr-o stare perfecta.

De acum veti putea organiza petreceri stiind ca dupa terminarea lor veti avea la cine apela pentru o curatenie exemplara.