Ce greseli facem atunci cand vrem sa scapam de gandacii din bucatarie

Cand vine vorba de eliminarea gandacilor din bucatarie sau din orice parte a locuintei, uneori fara sa ne dam seama facem greseli care, in loc sa puna capat problemei, o agraveaza. In acest articol vom discuta despre 3 greseli pe care le facem cu totii.

stim cu totii ca unul dintre principalele dezavantaje ale unei vieti sanatoase (pe langa altele, logic) sunt gandacii, furnicile etc. Nu conteaza unde locuim sau cat de mare este casa noastra. Vine un moment in care ne dam seama ca traim cu gandaci, furnici, insecte etc.

Nu trebuie insa sa ne facem griji, mai ales acum cand stiinta s-a dezvoltat exponential, iar eradicarea acestor daunatori se poate rezolva (de cele mai multe ori) intr-un mod simplu.

Desi putem elimina gandacii sau alti daunatori noi insine, trebuie sa actionam cu prudenta si sa facem lucrurile bine. Adesea comitem greseli care au drept rezultat infestarea. Iata 3 dintre cele  mai frecvente greseli:

Eliminarea gandacilor cu produse repelente cu pulverizator

De cele mai multe ori avem impresia ca produsele repelente din comert sunt suficiente pentru  eradicarea daunatorilor din bucataria noastra si nu numai. insa aceasta este o impresie gresita. Chiar daca in prima faza rezolva problema, ele nu au efect de durata. Da, dupa pulverizare gandacii sau furnicile vor muri. Dar larvele lor?

De exemplu, in cazul furnicilor, daca reusim sa ucidem unele dintre ele, ulterior se poate forma alt musuroi. Acelasi lucru este valabil si in cazul gandacilor. Chiar daca ucidem cativa gandaci, larvele lor se vor transforma in scurt timp in noi gandaci.

Daca nu observam daunatori, nu ne facem griji in privinta lor

Aparentele inseala este un lucru despre care stim cu totii.  si daca vorbim despre daunatori, cu atat mai mult. Chiar daca nu vedem larve sau alte urme cu ochiul liber, asta nu inseamna neaparat ca nu trebuie sa ne facem griji in privinta lor.

Pentru a fi siguri ca in bucatarie sau in alte parti ale casei nu exista gandaci, trebuie sa ne luam masuri de precautie. Acest tip de daunatori  precum alte tipuri de daunatori cauta intotdeauna hrana si apa. Deci, chiar daca nu observam urme cu ochiul liber, igiena si ordinea ar trebui controlate cat mai mult posibil. Acest lucru ne va ajuta sa eliminam nu doar gandacii din bucatarie, ci si toate tipurile de daunatori din interiorul si din afara casei noastre.

Eliminarea gandacilor din bucatarie de catre specialistii unei firme de curatenie profesionala

Aceasta afirmatie nu trebuie inteleasa gresit. Contractarea unei firme de curatenie profesionala nu este nicidecum o greseala. Dimpotriva, este o solutie extraordinara. Greseala o facem atunci cand nu cerem firmei pe care am contractat-o informatii despre tratamentele pe care le foloseste pentru eradicarea gandacilor din bucatarie.

Indiferent de serviciile de care avem nevoie, firma pe care o contractam trebuie sa detina diferite certificari si sa ne poata spune ce face si de ce face acele lucruri. De asemenea, trebuie sa ne poata informa cu privire la produsele pe care le foloseste.

Este indicat sa le adresam specialistilor ei orice fel de intrebare pentru a clarifica orice fel de indoiala, deoarece nu este indicat sa se efectueze operatiuni fara a fi informati despre ceea ce se face in bucataria noastra. Am putea sa platim mai mult decat trebuie daca nu stim nimic despre serviciile prestate.

Eliminarea gandacilor din bucatarie si din orice parte a casei este absolut necesara, de aceea nu trebuie lasata pe ultimul moment. Cu cat vom astepta mai mult, cu atat va fi mai rau.

Asadar, dupa cum deja am precizat, apelarea la firma de curatenie profesionala din Bucuresti este un lucru extraordinar. Iar cea mai buna solutie este Conex Clean, firma care ofera servicii de curatenie diverse, de cea mai buna calitate.

Conex Clean este o companie full service cu certificare privind Sistemul de Management al Calitatii si Sistemul de Management al Mediului. Este totodata un lider in furnizarea de servicii profesionale de curatenie si DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare). Este renumita pentru calitatea serviciilor, eficienta si profesionalismul specialistilor sai.

Asadar, ori de cate ori avem nevoie de servicii DDD, de curatenie birouri, curatenie generala etc., trebuie sa contactam aceasta firma pentru a avea parte de cele mai bune servicii de pe piata si de specialisti care ne vor raspunde la orice intrebare le vom pune.