Stralucirea geamurilor cu filtrul de cafea

Geamurile se murdaresc foarte usor si isi pierd stralucirea, iar asta inseamna  ca trebuie sa ne ocupam mereu de intretinerea lor. Cu toate ca aceasta nu este o sarcina distractiva sau placuta, totul are o solutie. Pentru a curata geamurile in mod eficient si pentru a le face sa straluceasca, va vom oferi un truc foarte eficient si surprinzator in acelasi timp.

Cu siguranta, de multe ori cand va apucati de sters geamurile, va dati seama ca aveti o sarcina dificila de dus la bun sfarsit. Dupa ce le stergeti ajungeti la concluzia ca nu stralucesc asa cum v-ati fi dorit. Va enervati si de fiecare data cand trebuie sa le stergeti amanati cat puteti acest lucru.

Aceasta amanare va face ca geamurile dvs. sa nu arate deloc bine si sa nu faceti o impresie buna tuturor celor care va viziteaza. Nu va faceti insa probleme. Dupa cum deja am precizat, in cele ce urmeaza va vom oferi un truc foarte eficient. Pentru geamuri stralucitoare si fara urme, incercati folosirea filtrelor de cafea.

Filtrele de cafea sunt o solutie foarte buna pentru a reda stralucirea geamurilor intr-un timp scurt. Acestea sunt disponibile in multe magazine si sunt rezistente la rupere. In plus, ele nu lasa niciun fel de urma.  Datorita faptului ca au un rol important in procesul de preparare a cafelei, filtrele sunt proiectate si fabricate pentru a nu se rupe, chiar si atunci cand sunt expuse timp indelungat la apa. Cu alte cuvinte, filtrele de cafea au mai multe calitati care le fac ideale pentru curatarea geamurilor.

Pentru a valorifica filtrele de cafea, incepeti sa curatati ferestrele in mod obisnuit. Pulverizati pe sticla solutia de curatat geamurile pe care ati achizitionat-o de la magazin sau ati preparat-o in casa, apoi, in loc sa stergeti ferestrele cu o carpa sau un prosop de hartie, faceti acest lucru cu filtre de cafea. Cu cat filtrul de cafea este de dimensiune  mai mare, cu atat este mai bine.

Persoanele care deja au folosit acest truc au ajuns la concluzia ca cele mai bune filtre de cafea sunt cele extra-mari folosite initial in restaurante.

De asemenea, este recomandat sa stergeti cu mai mult de un filtru simultan pentru a creste puterea de absorbtie. Daca constatati ca filtrele de cafea nu sunt suficient de absorbante, incercati sa stergeti ferestrele in doua etape. Dupa ce ati pulverizat o solutie pentru curatat geamurile, stergeti mai intai fereastra cu o carpa sau un prosop care nu lasa scame. Apoi, in etapa a doua si in ultima, folositi la curatarea ferestrelor filtrele de cafea.

Cu totii stim ca o alta alternativa buna o reprezinta ziarele. De foarte multi ani folosim ziarul atunci cand vrem sa stergem geamurile. Cu siguranta si dvs. folositi aceeasi metoda. La fel ca filtrele de cafea, ziarul nu lasa urme. Si deoarece sticla nu absoarbe cerneala, nu exista pericolul de a face mai mult rau decat bine.

Cernelurile pot, totusi, sa ajunga cu usurinta pe ornamentele care inconjoara geamul, deci aveti grija. De asemenea, daca alegeti sa stergeti cu ziare, fiti pregatiti pentru ca este posibil sa va murdariti pe maini de cerneala. Daca nu va place sa purtati manusi de plastic sau de cauciuc, este posibil ca petele sa ramana pe degete pana la cateva zile.

Asadar, daca vreti ca geamurile sa straluceasca de curatenie, folositi filtrele de cafea. Va veti convinge in scurt timp ca sunt mult mai eficiente decat ziarul, carpele sau prosoapele de hartie. Incepeti sa folositi filtrele de cafea pentru a intelege ca ele pot face ca geamurile sa straluceasca. Datorita lor veti reusi ceea ce nu ati reusit cu o carpa sau o bucata de ziar. Geamurile vor arata impecabil.

Daca nu aveti timp sa va ocupati de curatenie, dar totusi vreti ca geamurile sa straluceasca, va recomandam sa apelati la o firma de curatenie profesionala din Bucuresti. Este vorba despre Conex Clean, o firma cu experienta vasta in acest domeniu.

Specialistii sai va pot oferi cele mai bune servicii de curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie birouri etc. Acestia ofera calitate chiar si atunci cand nimeni nu se uita.

Conex Clean este solutia curateniei impecabile!