Modalitati de prevenire a mizeriei din baie

Curatenia in casa trebuie mentinuta pentru a nu fi nevoiti sa faceti aceasta sarcina in fiecare zi. Baia este una dintre camerele care se murdaresc cel mai repede. Din acest motiv, este important sa tineti cont de o serie de trucuri si sfaturi care va vor ajuta sa mentineti baia curata mai mult timp si sa nu aveti senzatia ca trebuie sa o curatati mereu.

Curatati cada de baie

Una dintre sarcinele mai putin placute este curatarea cazii. Este un spatiu dificil de manevrat, deoarece trebuie sa evitati udarea peretilor. Cu toate acestea, este o sarcina mai putin neplacuta daca o curatati in mod regulat si nu asteptati ca aceasta sa devina un mare dezastru.

Daca mentineti cada de baie curata, ajutati la prevenirea aparitiei mucegaiului si la acumularea de mizerie, cum ar fi parul care infunda scurgerea, ceea ce inseamna ca va exista mult mai putina murdarie in ziua in care o veti curata.

Supravegheati copiii mici in baie

Luati un copil mic, adaugati o camera plina cu robineti si aveti reteta pentru un dezastru imens. Supraveghind copiii, nu doar evitati eventuale probleme, ci ii impiedicati sa se raneasca. Copiilor le place sa joace peste tot, dar baia nu este locul indicat de joaca.

Deci, in timp ce sunt acolo, este un moment bun sa ii invatati cum sa faca curatenie dupa ce au folosit baia. Lucrurile cum ar fi tragerea apei si aruncarea hartiei la locul potrivit nu va va face doar viata mai usoara, ci va va transforma baia intr-un spatiu mult mai curat.

Trageti intotdeauna apa

Este important ca dupa folosirea toaletei sa trageti intotdeauna apa. Si nu numai voi trebuie sa faceti asta, ci toti membrii familiei. Retineti ca in cazul in care nu trageti apa, vasul de toaleta poate ramane patat si poate raspandi mirosuri neplacute in baie.

De asemenea, este bine sa va asigurati ca nu raman urme pe scaunul de toaleta. Deci, de fiecare data cand iesiti din baie, uitati-va sa vedeti daca acesta este curat si in stare buna. Aceste practici simple va vor ajuta sa va mentineti baia in stare buna si curata pentru mai multe zile.

Aerisiere buna

Unul dintre aspectele cele mai importante ale unei bai curate este o aerisire adecvata. Un ventilator este ideal - nu numai ca ajuta la eliminarea mai rapida a mirosului, ci ajuta si la prevenirea aparitiei mucegaiului.

Dar nu in toate baile exista ventilatoare. Prin urmare, sunt si alte solutii pe care le puteti aplica, cum ar fi deschiderea ferestrei dupa fiecare dus sau dupa ce mergeti la baie pentru a aerisi camera si a elimina mirosurile neplacute.

Pentru a evita mucegaiul care se poate acumula dupa fiecare dus, este important sa curatati orice urma de apa si sa uscati peretii cu un prosop, de sus in jos. In acest fel, urmele de sapun, de calcar sau murdarie vor disparea si nu va trebui sa le curatati ulterior cu inalbitor sau cu un detergent puternic.

Organizati-va

Puneti in baie un cos pentru prosoape si rufe murdare si faceti-va putin timp pentru a pune monta un dulap pentru medicamente. Acolo puteti pune flacoane cu pastile, creme de ras si deodorante. Utilizati un dulap pentru prosoape curate, pentru depozitarea produselor cosmetice si faceti un stoc de hartie igienica.

Asigurati-va ca toata lumea din familie stie unde se afla fiecare lucru, astfel incat sa poata curata si ordona lucrurile inainte de a iesi din baie. Si daca nu reusiti sa preveniti mizeria din baie, apelati la o firma de curatenie profesionala din Bucuresti.

De exemplu, puteti apela la Conex Clean, o firma cu vasta experienta in acest domeniu. De indata ce specialistii sai sunt contactati, acestia vor interveni prompt pentru a face o curatenie impecabila acolo unde este nevoie.

Si avand in vedere ca pentru ei calitatea este mai importanta decat orice, o ofera si atunci cand nimeni nu se uita. Asadar, apelati cu incredere la serviciile acestei companii ori de cate ori aveti nevoie. Puteti beneficia de servicii de curatenie generala, curatare mocheta, curatenie cu constructor, curatenie birouri etc.

Conex Clean.

reprezinta solutia curateniei de inalta calitate!