Cum se poate elimina grasimea dintr-o bucatarie industriala

Problema atunci se curata o bucatarie industriala este cantitatea de grasime. Tinde sa se acumuleze in locuri inaccesibile si, de asemenea, se inmulteste. Pe de alta parte, echipa de bucatari si personalul de curatenie obisnuit se dedica, de obicei, sarcinilor zilnice, dar nu si curatarii minutioase. Din acest motiv, eliminarea grasimilor dintr-o bucatarie industriala este lasata in mainile companiilor experte in curatenie.

Produse pentru eliminarea grasimilor dintr-o bucatarie industriala

Produsul vedeta utilizat de profesionisti pentru a indeparta grasimea dintr-o bucatarie industriala este degresantul industrial. Este un produs cu putere mare de degresare si, in ciuda numelui sau, poate fi achizitionat cu usurinta.

Compozitia sa il face potrivit pentru indepartarea cantitatii mari de mizerie pe care alte produse nu o poate elimina. Grasimea este dificil de curatat deoarece moleculele sale organice sunt rezistente la apa. Acesta este motivul pentru care produsul de curatat folosit are cea mai mare importanta atunci cand vine vorba de realizarea unei curatenii minutioase.

Exista doua variabile care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti degresantul care sa va permita sa eliminati grasimea dintr-o bucatarie industriala. Trebuie sa va uitati la ph si la concentratia principiului activ. Acesti doi factori determina calitatea produsului si utilizarea sa specifica. PH-ul de 12 este potrivit pentru curatarea profunda, in timp ce pH-ul de 7 sau 8 este adecvat pentru o curatare mai usoara.

Cum se poate curata in profunzime o bucatarie industriala? Stabilirea ordinii in procesul de curatenie

In primul rand, intretinerea este cea mai buna metoda de prevenire a acumularii grasimilor, astfel incat prima noastra recomandare este sa curatati bucataria in fiecare zi. Acest lucru va impiedica acumularea grasimilor. Desi, in orice caz, va fi necesara o curatare temeinica.

Aceasta curatare mai profunda este recomandata saptamanal. Este important ca, inainte de a o realiza, bucataria sa fie aerisita si sa nu existe alimente la vedere.

Zonele cele mai problematice sunt extractoarele de fum, filtrele, friteuzele si piesele de masini care ar putea fi dezasamblate pentru a face curatenia cu adevarat eficienta.

Podeaua va fi ultima curatata si va trebui sa o curatati cat mai bine posibil.

Produse recomandate pentru indepartarea grasimilor dintr-o bucatarie industriala

Agenti de degresare specifici pentru cuptoare si friteuze. Ambele dispozitive tind sa acumuleze grasimi foarte dificil de eliminat, chiar daca intretinerea are loc zilnic. Produsele specifice sunt de obicei spuma pentru cuptoare si gratare. Este un produs usor de folosit si sigur, deoarece nu elibereaza vapori.

Detergenti speciali pentru zonele in care se manipuleaza alimente. Este vorba sapunuri cu efecte fungicide si dezinfectante, precum si bactericide. Acestea impiedica proliferarea infectiilor si sunt, de asemenea, degresanti.

Siguranta la indepartarea grasimilor dintr-o bucatarie industriala

Produsele industriale de curatat necesita adesea masuri de siguranta pe care majoritatea producatorilor le specifica pe ambalaj. In orice caz, nu este rau sa le reamintim: ar trebui folosite in locuri bine aerisite, cu protectie pe maini si fata, daca este posibil, pentru a nu respira direct produsul.

In orice caz, cel mai bun mod de a elimina grasimea dintr-o bucatarie industriala este sa contati pe ajutorul unor experti in curatenie.

Acesta poate veni din partea expertilor de la Conex Clean, o firma de curatenie profesionala din Bucuresti. De ce sa apelati la aceasta firma?

Deoarece este lider in furnizarea serviciilor profesionale de curatenie (curatenie birouri, curatenie generala etc.) si DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare). Sunt renumiti pentru calitatea extraordinara a serviciilor, eficienta si profesionalismul lor.

si-au dorit intotdeauna sa depaseasca asteptarile clientilor si au reusit. De-a lungul timpul au castigat si increderea si respectul partenerilor lor datorita promptitudinii, flexibilitatii si ofertelor bune.

In procesul de curatenie au folosit metode inovatoare de curatare, impreuna cu echipamente si produse de curatat de calitate. Astfel au reusit sa-si imbunatateasca serviciile si sa reduca termenul executie al lucrarilor.

Pentru expertii Conex Clean calitatea primeaza chiar si atunci cand nimeni nu se uita. Prin urmare, daca va doriti o curatenie impecabila intr-un timp scurt, apelati la aceasta firma. Experienta vasta in domeniu isi va spune cuvantul, iar rezultatul va depasi asteptarile voastre.