Cum sa eliminati gandacii: sfaturi si produse utile

Avand in vedere ca toata lumea poate avea la un moment dat gandaci in casa, vrem sa va spunem in acest articol cum sa eliminati definitiv gandacii din casa, birou, depozit si altele spatii. stim ca sunt insecte destul de enervante si ca pot transmite multe boli, asa ca este mai bine sa stiti cum sa scapati de ele.

Cum preveniti aparitia gandacilor in casa.

Curatati in profunzime pentru a elimina gandacii din casa.

Desi gandacii pot intra in casa prin diferite cai, ii puteti elimina realizand o curatenie temeinica la o anumita perioada de timp.

Gandacii au intotdeauna tendinta sa se stabili in locuri umede, calde si murdare, de preferinta isi vor stabili cuiburile in locurile murdare si linistite. Cel mai bine este sa faceti o curatenie temeinica:

Faceti o curatenie profunda in bucatarie si baie, cu o anumita frecventa pe tot parcursul anului, in special in sezoanele de primavara si de vara.

Trebuie sa indepartati, daca puteti, mobilierul si aparatele din bucatarie, curatati-le cu amoniac sau inalbitor, dezinfectati orice spatiu sau suprafata pentru a evita ca ouale de gandaci sa ramana. Desi nu va place aceasta activitate, trebuie sa curatati si covoarele si mochetele.

Puteti curata interiorul mobilierului si sertarelor, rafturilor, camara folosind otet, alcool sau peroxid de hidrogen, scotand si dezinfectand fiecare cutie, borcan sau oala, precum si ustensilele pe care nu le folositi in mod constant.

Nu lasati mancarea afara din frigider sau in pungi deschise, deoarece o veti transforma intr-o sursa usoara de hrana pentru gandaci.

Scoateti cosul de gunoi in fiecare zi.

Frecati cu inalbitor sau amoniac pervazurile si ramele ferestrelor.

Evitati sa lasati farfurii murdare in bucatarie, in principal noaptea. Amintiti-va ca gandacii sunt mai activi pe intuneric.

Nu adunati hartie sau cartoane pe care nu le folositi intr-un colt al casei dvs.

Daca aveti animale de companie, zonele in care acestia mananca sau stau, vor fi o prioritate constanta in activitatea de curatenie zilnica, impreuna cu bucataria si baia.

Acoperiti crapaturile, gaurile si spatiile de la imbinari, sunt locuri bune pentru ei.

Acoperiti scurgerea de la chiuvete pe timp de noapte, daca ati vazut deja gandaci in casa.

Gandacilor maro, alungiti, le place cafeaua, asa ca nu lasati pachetul de cafea la indemana si nici zatul. Dezinfectati cafetiera zilnic, daca ati vazut gandaci mici.

Produse casnice pentru eliminarea gandacilor.

In aceasta sectiune va vom spune cum sa ucideti sau sa eliminati gandacii cu produse pe care le aveti in casa, evitand la maxim efectele potentiale ale aerosolilor cu insecticide chimice, asupra copiilor vostri, animalelor de companie si asupra voastra. Nu ii veti elimina pe toti, ci doar pe cativa, dar pe termen lung nu veti mai avea probleme.

Bicarbonat si zahar pudra: O modalitate de a ucide aceste insecte este preparand un amestec de bicarbonat de sodiu cu zahar pudra si raspandindu-l prin cutii in locurile unde au aparut. Zaharul ii va atrage, dar fiind amestecat cu bicarbonat de sodiu, ingestia nu este foarte sanatoasa pentru ei, ci se transforma intr-o otrava buna.

Zahar pulverizat si borax: Faceti un amestec cu zahar pudra si borax, aceasta este o otrava foarte eficienta, care intotdeauna functioneaza si ii ucide. Puneti capcane din cutii cu gauri, in zonele in care apar. Zaharul va functiona ca momeala si boraxul ii va deshidrata prin uciderea acestora.

Ceapa, faina si acid boric: O alta modalitate eficienta si economica pentru a elimina gandacii din casa este prepararea unui amestec din ceapa fin tocata, faina si acid boric, pe care il raspanditi prin cutii inchise cu capac, care dispun de o gaura suficient de mare pentru a intra gandacii. Aceasta solutie preparata in casa este, de asemenea, destul de eficienta.

Pamant de diatomee: Folositi pamant de diatomee, numit si aditiv E-551C. Acest produs este constituit din organisme fosilizate, deci este complet organic si natural, dar foarte eficient pentru a elimina gandaci, tantari, purici si acarieni. Acesta contine dioxid de siliciu si este inofensiv pentru animale si plante pe care le protejeaza de daunatori si ajuta la cresterea acestora. In casa il puteti utiliza in dulapuri, oficii etc .. Find inofensiv la alte animale si plante este o otrava foarte recomandat, in cele mai multe cazuri.

insa, pentru a scapa definitiv de gandaci, apelati la specialistii in curatenie de la Conex Clean. Aceasta firma de curatenie profesionala din Bucuresti ofera servicii DDD de cea mai buna calitate, dar si servicii de curatenie generala, curatenie birouri, curatenie apartamente si case etc.

Profitati de oferta lor, caci nu veti regreta!