WhatsApp

Curatenie mecanizata parcare

Cand ne gandim la parcarea tipica, ne imaginam o zona intunecoasa si plictisitoare. Desi designul si structura pot fi eficiente, daca nu sunt atractive, pot fi neplacute pentru ochii privitorului. De obicei, acesta este locul pe care o persoana il vede prima data cand coboara din masina si ultimul pe care il vede inainte de plecare.

 intretinerea parcarii este unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie rezolvate, deoarece parcarile sunt, de obicei, expuse la niveluri ridicate de trafic de catre vehiculele noastre, care in multe cazuri arunca reziduuri care, daca se impregneaza in suprafata asfaltata sunt imposibil de eliminat. Unele dintre aceste reziduuri sunt:

 • ulei
 • grasimi
 • vopsea folosita la vopsirea peretilor
 • apa din radiatoare (contine substante chimice care dauneaza texturii sau degradeaza suprafata)
 • mizerie, praf etc.

Primele impresii pot face diferenta. Modul in care este proiectata si intretinuta parcarea poate influenta perceptia celor care isi parcheaza masina in respectivul loc.

Prin oferirea unui mediu sigur, curat si bine organizat, nu numai ca se poate influenta comportamentul de cumparare al clientului, ci se evidentiaza interesul pentru bunastarea clientilor si a afacerii. De ce sa nu investiti putin pentru a pastra clientii si vehiculele lor in siguranta, creand in acelasi timp o prima impresie extraordinara?

Prin urmare, se recomanda curatarea mecanizata a parcarii  pentru a mentine zona complet curata si lipsita de produse care duc la degradarea acesteia.

Este necesar sa planificati, sa stabiliti un buget si sa puneti in aplicare un program de intretinere constant pentru a va asigura ca parcarea este mereu curata si se mentine in stare buna.

Curatati mereu urmele de ulei si grasime lasate in mod normal de vehicule (aceste fluide pot deteriora suprafata asfaltata a parcarii).

 • Curatati permanent zonele de parcare
 • Colectati zilnic gunoiul
 • Apirati si spalati pardoseala saptamanal
 • Spalati peretii etc.

Daca personalul angajat de dvs. nu reuseste sa faca o curatenie corespunzatoare in parcare, va recomandam sa apelati la o firma de curatenie profesionala din Bucuresti, care poate oferi o curatenie cu produse chimice de inalta calitate si non-toxice. Cu ajutorul acestora sunt curatate in profunzime spatiile cu grasime si petele dificile.

Curatenia in parcari trebuie sa fie facuta de profesionisti. Doar acestia pot indeparta murdaria de pe suprafata astfaltata, provocata de traficul intens de masini. Pentru curatarea prafului si a tot felul de reziduuri, trebuie folosite produse profesionale si echipament mecanizat.

Atunci cand vreti sa faceti curatenie in parcare trebuie sa tineti cont de cativa factori:

 • Numarul de vehicule care sunt parcate in fiecare zi
 • Stalpii, coloanele, tuburile si tevile, intrerupatoarele, stingatoarele de incendiu si o serie de elemente pe care se  acumuleaza murdarie
 • Tipul de petele din parcare si cat de vechi sunt.

De cele mai multe ori nu se acorda suficienta importanta curateniei locurilor de parcare. Din acest motiv, este indicat ca o firma de curatenie profesionala sa se ocupe de ea, deoarece dispune de personal cu experienta, de utilaje necesare pentru realizarea unei astfel de activitati.

In mod normal, o parcare este mare si intunecoasa si nu dispune de o buna ventilatie. Printr-o parcare trec multi oameni si multe masini, deci este bine sa fie curatata in mod regulat, deoarece o parcare murdara poate deveni o sursa de infectii si poate crea o proasta impresie.

Cum trebuie sa se se faca curatenie intr-o parcare

Spalarea sub presiune prin intermediului echipamentului mecanizat este cea mai buna modalitate de a va asigura ca parcarea subterana este curata si are un aspect placut. Dupa o sesiune de spalare sub presiune, parcarea subterana va fi curata si atractiva, astfel incat exteriorul cladirii dvs. va reflecta atentia pe care o acordati ingrijirii interiorului ei.

Acest tip de curatare este ideal pentru parcari subterane mari, deoarece curata suprafete mari intr-un timp foarte scurt. Mai mult, curatenia mecanizata, sub presiune, curata si cea mai profunda urma de mizerie pe care curatenia manuala o poate rata.

Cea mai buna abordare este sa se aspire mai intai parcarea subterana cu ajutorul metodelor de control al prafului, folosind o combinatie de masini de maturat mecanice si maturi de impingere. Acest pas contribuie la aspirarea corespunzatoare a mizeriei inainte de a incepe spalarea sub presiune.

Se trece apoi la spalarea zonei cu echipament de inalta presiune. Prin spalarea sub presiune, o firma de curatenie profesionala poate elimina petele de ulei, unsoare, reziduurile de sare si alte pete rezistente. Aceste pete va vor degrada suprafata asfaltata daca nu vor fi eliminate.

Asadar, daca vreti sa aveti parte de o curatenie mecanizata de exceptie, astfel incat parcarea sa fie mereu curata si atractiva, apelati la serviciile Conex Clean, firma care ofera si servicii de curatenie generala, curatenie birouriservicii DDD etc.

Conex Clean este solutia curateniei impecabile, la preturi pentru orice buzunar!


Joomla SEF URLs by Artio