WhatsApp

Cum se curata mecanizat parcarea subterana a imobilului

Cum ar fi ca parcarea subterana a imobilului dvs. sa nu aiba nici o pata si sa fie la fel de curata si stralucitoare ca in ziua in care a fost data in functiune sau chiar si mai bine?

La fel ca si birourile si spatiile de locuit din imobile, parcarile subterane au nevoie de curatenie si intretinere profesionala pentru ca aspectul acestora sa fie pe placul tuturor utilizatorilor.

Printr-o combinatie de tehnologie de ultima ora, de formare si experienta extinsa a echipei de specialisti in curatenie, Conex Clean va ofera cele mai bune si mai competitive servicii profesionale de curatenie si DDD in zona Bucuresti si Ilfov, indiferent ca este vorba de parcarea subterana publica a unui mall sau centru comercial sau despre parcarea subterana a unui imobil sau ansamblu rezidential.

Tehnologie moderna, performanta dovedita

Curatenia inseamna in primul rand stare de bine si sanatate. Pentru a realiza acest deziderat folosim echipamente moderne si solutii care pot indeparta urmele si reziduurile de combustibil si, in acelasi timp, pot reda prospetimea aerului din aceste locatii.

Pentru aceasta folosim echipamente profesionale care sprijina curatarea mecanizata a parcarilor subterne si a subsolurilor din diverse tipuri de imobile. Mai putine opriri pentru alimentare si timpi morti conduc la cresterea eficientei si productivitatii si, in acelasi timp, reduc costurile la un nivel minim.

Masinile profesionale pentru curatenie sunt utilizate in parcari si garaje subterane, parcuri, cai de acces si depozite, precum si alte aplicatii. Aceste masini de maturat mobile, cu rezistenta industriala si puternice, sunt dimensionate ca o masina mica, ideala pentru a ajunge in cele mai indepartate locuri si la cele mai multe suprafete. Ele ridica si colecteaza praful, gunoiul, frunze, murdarie etc. In esenta, orice poate fi maturat manual, masinile noastre o vor face pana la zece (10x) ori mai bine.

Beneficiile serviciilor de curatenie in parcarile subterane 

Utilizarea de servicii profesioniste de curatenie va pot aduce mai multe beneficii decat obtinerea unui beton curat. Cu o intreaga flota de echipamente pentru curatare portabile si transportabile, Conex Clean furnizeaza servicii de curatenie cu garantia calitatii si a grijei fata de mediu.

„Calitatea inseamna sa faci lucrurile foarte bine si atunci cand nimeni nu se uita.” 

Aspect profesional. In primul rand veti castiga un aspect profesional prin imbunatatirea estetica a locatiei dvs. Fie ca atrageti angajati noi, clienti noi, fie cautati sa va pastrati continuitatea, aspectul afacerii dvs. este un factor important. "Fata" afacerii dvs. ar trebui sa fie la fel de primitoare si curata ca si serviciile si produsele dvs.! 

Economisirea timpului si a resurselor. Angajarea personalului care sa se ocupe de curatenia si intretinerea subsolului, fie ca este este vorba de parcare sau de garaje, poate insemna un mare consum de timp si de energie pe care le-ati putea utiliza in alte aspecte ale afacerii dvs. Permiteti profesionistilor nostri instruiti si echipati sa faca intreg procesul de curatenie in mod rapid, usor si garantat pentru ca totul sa fie perfect!

Protectie pentru o investitie mare si costisitoare. Cresterea constanta a umiditatii, murdariei si mucegaiului, care sunt toate comune atat pentru spatiile de parcare, cat si pentru subsoluri, sunt foarte grave pentru materialele betonate si similare. Curatarea profesionala a parcarilor elimina aceste pericole si pastreaza integritatea spatiilor de parcare, reducand costurile de reparatie.

O sanatate mai buna a clientilor si a angajatilor. Chiar daca eliminam riscul unei alunecari datorata petelor de ulei, sanatatea poate fi afectata negativ si de prezenta constanta a mucegaiului si a umiditatii. Angajatii si clientii cu alergii sensibile sunt cei mai afectati, dar chiar si cei fara astfel de sensibilitati pot ajunge sa aiba dureri de cap, letargie si alte boli comune.

Vrei o parcare subterana curata si primitoare?

Indiferent unde se afla locatia dvs. In Bucuresti sau in Ilfov, Conex Clean are toate mijloacele necesare pentru a furniza curatarea completa si completa de care spatiul respectiv are nevoie. Ne ocupam de serviciile complete de curatenie a spatiilor din parcarile subterene ale imobilelor, care iau in serios nevoile de salubritate si de aspect ale afacerii dvs. unice.

Oferta de curatare a parcarilor subterane este completa si cuprinzatoare, ceea ce inseamna ca acopera totul:

  • curatenia de praf, inclusiv a tuturor conducteloe de aerisire
  • colectarea si evacuarea gunoiului
  • pre-tratarea si degresarea petelor de ulei si combustibil
  • curatarea coloanelor si a peretilor
  • optional, igienizare si dezinfectare cu atomizorul.

Conex Clean este o companie full-service, un lider in furnizarea serviciilor profesionale de curatenie si DDD (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) in Bucuresti si in Ilfov. Curatenie de calitate, pret avantajos, garantia serviciilor oferite este deviza unei colaborari de succes si de incredere pentru ambii parteneri, pe care Conex Clean o respecta in relatiile noastre cu clientii.

Iti place sa lucrezi intr-un mediu curat si igienic? Vrei ca si masina ta sa se simta la fel? Apeleaza cu incredere echipa Conex Clean pentru a stabili o vizionare a locatiei si pentru a va face o oferta concreta!


Joomla SEF URLs by Artio