WhatsApp

Curatenie Profesionala in blocurile de locuinte

Nu sunteti multumiti de curatenia din blocul in care locuiti? Daca nu sunteti multumiti de activitatea serviciului de curatenie existent, acesta este momentul potrivit pentru a angaja o firma de curatenie profesionala. Cu siguranta aveti nevoie de ajutor in curatenie, iar profesionistii in curatenie sunt mereu pregatiti sa va sara in ajutor.

Serviciul de curatenie nu se limiteaza la curatarea unui birou sau a unui complex mare de cladiri. De fapt, aproape toti oamenii cred ca serviciul de curatenie este doar pentru intreprinderi, locuinte si nu si pentru blocuri de locuinte. Ei nu au dreptate in acest sens, deoarece majoritatea serviciilor de curatenie au de a face cu proprietarii de case sau apartamente si proprietarii de afaceri mici. Totul depinde de serviciile pe care le veti solicita de la firma de curatenie profesionala. Veti vedea ca unele companii ofera doar servicii de curatenie in ansambluri rezidentiale sau in spatii comerciale. Exista insa si numeroase firme care ofera ambele tipuri de servicii.

In general, firmele de curatenie ofera servicii de curatenie traditionala. Acestea pot include praf, frecare, curatare podele, curatare pereti, curatare constructii si alte forme de lucrari traditionale de curatare. Totul depinde insa de spatiul care trebuie curatat.

Pentru majoritatea dintre noi curatenia este raul necesar - stim ca amanarea este rea si trebuie facuta in mod regulat pentru a nu deveni si mai grea. Angajarea serviciilor de curatenie profesionala ar putea fi costisitoare, dar uneori este singura solutie daca doriti rezultate perfecte.

Curatenia in blocurile de locuinte nu reprezinta o sarcina usoara, dar este o sarcina necesara care trebuie sa fie facuta in mod corespunzator. Curatenia joaca un rol important intr-un bloc de locuinte, atat pentru cei care locuiesc in acel bloc, cat si pentru posibilii proprietari sau chiriasi.

Curatarea corecta a unui bloc de apartamente nu este doar un proces de indepartare a gunoiului si de curatare a murdariei de pe podea si pereti, ci si o curatare temeinica a tuturor aspectelor unei cladiri, atat in ‚Äč‚Äčinterior cat si in exterior. Atunci cand un bloc de apartamente este curat si ingrijit, potentialii proprietari sau chiriasi isi vor face o prima impresie pozitiva care poate influenta decizia lor finala de a cumpara sau inchiria un apartament in blocul respectiv.

De aceea, este bine sa se apeleze la serviciile unor profesionisti in curatenie, capabili sa desfasoare o astfel de activitate intr-un timp cat mai scurt. Acestia dispun de echipamente si produse profesionale de curatare pentru a face fata oricarei situatii.

Daca doriti ca blocul in care locuiti sa arate cat se poate de bine, ar fi bine sa apelati la serviciile specialistilor Conex Clean. Veti avea parte de cele mai bune rezultate. Iata care sunt serviciile pe care vi le pot oferi la preturi extrem de avantajoase:

- Maturare/Spalare scari integral de doua ori pe saptamana;

-Maturare/ Spalare parter si lift in fiecare zi;

-stergerea prafului de pe cutiile de scrisori, indepartarea panzele de paianjen etc. de cate ori este nevoie;

-stergerea geamurilor de la intrare in fiecare zi;

-stergerea geamurilor/pervazelor de pe casa scarii de trei ori pe an;

-Curatarea partii inferioare a balustradelor o data la trei luni;

-stergerea tocariei/usei de la intrare o data pe luna;

-Scoaterea pubelele de gunoi in zilele in care este programat acest lucru;

-Curatarea/ Spalarea pubelele cu cloramina dupa ridicarea gunoiului atunci cand este nevoie;

-Desfundarea tubulaturii de gunoi atunci cand este cazul;

-Maturarea aleii de la intrarea blocului la fiecare interventie;

-Maturarea aleilor din jurul blocurilor o data pe saptamana;

-Adunarea gunoaiele din gradina blocului cel putin o data pe saptamana;

In lunile de iarna echipa Conex Clean dezapezeste trotuarul aferent intrarii scarii blocului cu lopata si indeparteaza gheata cu sare si nisip, ori de cate ori este nevoie.

Dupa cum se poate observa, specialistii in curatenie care fac parte din echipa Conex Clean ofera o gama larga de servicii pentru blocurile de locuinte.

Asadar, daca va doriti sa apelati la serviciile unei firme de curatenie profesionala, Conex Clean este pregatita sa va ofere servicii de cea mai buna calitate, echipa sa fiind renumita pentru profesionalismul, promtitudinea, flexibilitatea si corectitudinea de care da dovada in relatie cu clientii. De indata ce veti apela la serviciile Conex Clean blocul in care locuiti va fi curat si dezinfectat.


Joomla SEF URLs by Artio