Blog

Fumezi in interiorul casei, dar nu poti suporta mirosul generat? Ai invitat mai multi prieteni si ati fumat in living? O aerisire zilnica corespunzatoare este esentiala pentru eliminarea mirosului puternic de fum de tigara.

Read more ...

Folosesti zilnic cuptorul cu microunde, dar nu stii cum sa-l cureti? Acest aparat de uz casnic in marea majoritate a locuintelor este unul dintre cele mai practice, deoarece faciliteaza incalzirea rapida si eficienta a alimentelor. Si fiindca este folosit frecvent, se murdareste. In acest articol vrem sa iti oferim cateva dintre cele mai bune trucuri pentru curatarea cuptorului cu microunde.

Read more ...

In procesul de curatare a baii din casa, unul dintre elementele principale asupra caruia trebuie sa ne concentram este oglinda, deoarece aceasta se pateaza foarte usor. Zilnic este plina de stropi de apa si alte produse, cum ar fi sapun, machiaj, pasta de dinti etc.

Read more ...

Curatenia este un aspect fundamental in orice loc, fie in locuinta personala, afacere, comunitatea de vecini sau unitatea publica. Orice loc care radiaza de curatenie si igiena va crea o impresie buna tuturor celor care ii calca pragul.

Read more ...

Exista diverse probleme care trebuie clarificate, astfel incat petele de pe haine sa nu fie imposibil de scos.

Daca nu scoatem la timp petele de pe haine, acestea se impregneaza mai tare in fibrele articolelor de imbracaminte, fiind mai greu de indepartat.

Read more ...

Daca podeaua dvs. este din lemn si vreti sa stiti cum sa o curatati in mod corespunzator, va vom dezvalui cele mai bune sfaturi despre cum sa curatam parchetul.

Read more ...

Cautati trucuri de curatenie cu bicarbonat de sodiu? Electrocasnicele dvs. sunt foarte murdare si nu stiti cum sa le curatati? Curatarea cuptorului cu otet si bicarbonat pentru a-l face sa straluceasca din nou poate fi foarte simpla daca urmati sfaturile noastre.

Read more ...
Page 2 of 5