Blog

Petele de sange sunt foarte greu de indepartat, dar citind acest articol veti vedea ca le puteti curata mult mai usor decat credeti. In cele ce urmeaza va vom dezvalui cateva metode pentru a elimina petele de sange de pe diferite suprafete si materiale. De asemenea, va vom spune care sunt produsele de curatat de care aveti nevoie.
Read more ...

Cuptorul electric este unul dintre electrocasnicele foarte utilizate in bucatarie. Cu ajutorul acestuia poti incalzi rapid mancarea, poti sa gatesti sau sa decongelezi produse. In interiorul sau introduci diverse alimente care contin grasimi si care in timp se depun pe suprafata sa.
Read more ...

Fatada este cartea de vizita a unei cladiri, astfel incat pentru a mentine o imagine buna este necesar sa se curete periodic.

Petele inestetice, mucegaiul, poluarea, excrementele de pasari si conditiile climatice, printre altele, fac ca peretii principali ai cladirilor sa-si piarda aspectul frumos. Aceste probleme pot fi rezolvate cu o curatare temeinica partiala sau totala a fatadelor.

Read more ...

Fumezi in interiorul casei, dar nu poti suporta mirosul de tigara? Ai invitat mai multi prieteni si ati fumat in living? O aerisire zilnica corespunzatoare este esentiala pentru eliminarea mirosului puternic de fum de tigara.

Read more ...

In procesul de curatare a baii din casa, unul dintre elementele principale asupra caruia trebuie sa ne concentram este oglinda, deoarece aceasta se pateaza foarte usor. Zilnic este plina de stropi de apa si alte produse, cum ar fi sapun, machiaj, pasta de dinti etc.

Read more ...

Cautati trucuri de curatenie cu bicarbonat de sodiu? Electrocasnicele dvs. sunt foarte murdare si nu stiti cum sa le curatati? Curatarea cuptorului cu otet si bicarbonat pentru a-l face sa straluceasca din nou poate fi foarte simpla daca urmati sfaturile noastre.

Read more ...
Page 2 of 5
Joomla SEF URLs by Artio