Blog

Folosesti zilnic cuptorul cu microunde, dar nu stii cum sa-l cureti? Acest aparat de uz casnic in marea majoritate a locuintelor este unul dintre cele mai practice, deoarece faciliteaza incalzirea rapida si eficienta a alimentelor. Si fiindca este folosit frecvent, se murdareste. In acest articol vrem sa iti oferim cateva dintre cele mai bune trucuri pentru curatarea cuptorului cu microunde.

Read more ...

In procesul de curatare a baii din casa, unul dintre elementele principale asupra caruia trebuie sa ne concentram este oglinda, deoarece aceasta se pateaza foarte usor. Zilnic este plina de stropi de apa si alte produse, cum ar fi sapun, machiaj, pasta de dinti etc.

Read more ...

Daca podeaua dvs. este din lemn si vreti sa stiti cum sa o curatati in mod corespunzator, va vom dezvalui cele mai bune sfaturi despre cum sa curatam parchetul.

Read more ...

Cautati trucuri de curatenie cu bicarbonat de sodiu? Electrocasnicele dvs. sunt foarte murdare si nu stiti cum sa le curatati? Curatarea cuptorului cu otet si bicarbonat pentru a-l face sa straluceasca din nou poate fi foarte simpla daca urmati sfaturile noastre.

Read more ...

Ne place parchetul, confera o eleganta deosebita, distinctie si da o senzatie de caldura. Cu toate acestea, cu totii stim ca intretinerea parchetului necesita timp si efort (desi nu este imposibil).

Read more ...

Inhalarea anumitor substante chimice nocive, atat sintetice, cat si petrochimice, poate dezvolta reactii alergice si eczeme in orice zona a mainii sau bratului. Datorita folosirii de produse dezinfectante sau de curatat fara a utiliza masti sau manusi, pot sa apara tulburari respiratorii, dermatita alergica, hipersensibilitate, presiune toracica etc.

Read more ...

Indiferent cat de atenti ati fost in timpul lucrarilor de constructie, daca ati acoperit podelele si mobilierul cu folii de plastic sau hartii, in unele locuri raman urme mici de vopsea, straturi groase de praf, urme de mortar sau ciment.

Read more ...
Joomla SEF URLs by Artio