Blog

Ne place parchetul, confera o eleganta deosebita, distinctie si da o senzatie de caldura. Cu toate acestea, cu totii stim ca intretinerea parchetului necesita timp si efort (desi nu este imposibil).

Read more ...

Odata cu trecerea timpului, este important sa curatati canapeaua cu tapiterie din stofa pentru a-i imbunatati aspectul.

Cu siguranta, primul lucru pe care il faceti atunci cand va ganditi la la curatarea acesteia, este sa mergeti la supermarket si sa cumparati produse despre care ati aflat din reclamele de la televizor.

Read more ...

Inhalarea anumitor substante chimice nocive, atat sintetice, cat si petrochimice, poate dezvolta reactii alergice si eczeme in orice zona a mainii sau bratului. Datorita folosirii de produse dezinfectante sau de curatat fara a utiliza masti sau manusi, pot sa apara tulburari respiratorii, dermatita alergica, hipersensibilitate, presiune toracica etc.

Read more ...

Indiferent cat de atenti ati fost in timpul lucrarilor de constructie, daca ati acoperit podelele si mobilierul cu folii de plastic sau hartii, in unele locuri raman urme mici de vopsea, straturi groase de praf, urme de mortar sau ciment.

Read more ...

Trecerea timpului, expunerea la aer si umiditate sau contactul cu alte materiale chimice, cum ar fi produsele de curatat, determina suprafetele sa-si piarda proprietatile initiale si sa se deterioreze. Petele de rugina pot deveni adevarate dureri de cap.

Read more ...

Curatarea cazii, un lucru aparent foarte simplu, uneori devine foarte complicat. Avand in vedere utilizarea constanta si trecerea inevitabila a timpului, murdaria devine din ce in ce mai greu de eliminat.

Read more ...

In comparatie cu alte metode de curatare obisnuite, curatarea cu gheata carbonica sau gheata uscata este o metoda deosebit de eficienta si protejeaza mediul, materialele si suprafetele tratate.

Read more ...

Cand ne gandim la parcarea tipica, ne imaginam o zona intunecoasa si plictisitoare. Desi designul si structura pot fi eficiente, daca nu sunt atractive, pot fi neplacute pentru ochii privitorului. De obicei, acesta este locul pe care o persoana il vede prima data cand coboara din masina si ultimul pe care il vede inainte de plecare.

Read more ...

Urmele de pix sunt printre cele mai greu de indepartat. Nu este o sarcina usoara, dar nici nu este imposibila si exista cateva trucuri care sunt de obicei eficiente, desi pot depinde in mare masura de tipul de material patat sau de suprafata patata.

Read more ...

Petele reprezinta o mare problema pentru toata lumea. Ele apar atunci cand ne asteptam mai putin, mai ales in sezonul de vara. Din acest motiv, in cele urmeaza, va vom spune cum se scot petele de vara, precum cele inghetata, bere, iarba, guma de mestecat.

Read more ...
Page 3 of 5
Joomla SEF URLs by Artio