Blog

Vrei sa afli cum sa cureti rosturile gresiei si faiantei din baie si bucatarie? Citeste cu atentie acest articol si vei afla. iti vom spune ce produse de curatat sunt bune pentru a albi rosturile innegrite de mizerie, pentru ca podelele si peretii sa arate din nou impecabil.

Read more ...

Covoarele mereu reprezinta o problema. Covoarele transforma locuinta intr-un spatiu intim si elegant, dar sunt greu de curatat si intretinut. Acestea se murdaresc foarte repede si atrag acarienii, determinand aparitia alergiilor. Ce se poate face? Iata cateva trucuri pentru intretinerea covoarelor de lana si matase.

Read more ...

Chiar si cea mai obsedata persoana dupa curatenie poate ajunge sa ignore tapetul. Este usor sa uiti. De obicei, nu ne gandim la tapet pana la curatenia de primavara. Sau ne gandim la el cand ne dam seama ca un copil creativ si-a descoperit prima panza.

Read more ...

Tulburarea obsesiv-compulsiva (OCD) este o tulburare de anxietate care se caracterizeaza prin ganduri intruzive recurente (obsesii) si actiuni repetitive sau comportamente (compulzii) ale unei persoane cu scopul de a evita disconfortul (anxietatea) care este un rezultat al gandurilor obsesive. Una dintre cele mai frecvente tulburari este tulburarea obsesiv-compulsiva legata de curatenie.

Read more ...

In prezent, exista obiecte decorative din argint, care aproape nu se innegresc deoarece sunt realizate printr-un proces de galvanizare cu rodiu. Cu toate acestea, multe bijuterii si obiecte de argint se innegresc odata cu trecerea timpului din cauza expunerii lor constante la praf si alti agenti de mediu.

Read more ...

Pernele sunt lucruri foarte personale. Exista o multime de persoane care indiferent unde pleaca isi iau perna cu ele, caci nu pot dormi decat pe ea. Perna ne ofera confort si relaxare.

Read more ...

Filtrele HEPA sunt una dintre cele mai cunoscute metode de curatare a aerului. De fapt, cand oamenii se gandesc la un filtru de aer, se gandesc la un filtru HEPA. Cu toate acestea, filtrele HEPA - si toate filtrele, de altfel, au limitari care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti o unitate de curatare a aerului pentru casa sau biroul dvs.

Read more ...

Nu sunteti multumiti de curatenia din blocul in care locuiti? Daca nu sunteti multumiti de activitatea serviciului de curatenie existent, acesta este momentul potrivit pentru a angaja o firma de curatenie profesionala. Cu siguranta aveti nevoie de ajutor in curatenie, iar profesionistii in curatenie sunt mereu pregatiti sa va sara in ajutor.

Read more ...

Dezinsectia reprezinta actiunea de eliminare a anumitor antropode daunatoare, in principal insecte, prin intermediul unui ansamblu de tehnici si metode fizice, chimice si mecanice sau a masurilor sanitare de baza directionate catre prevenirea si controlul prezentei anumitor specii artropode daunatoare si enervante intr-un anumit habitat.

Read more ...
Page 4 of 5
Joomla SEF URLs by Artio