Blog

Anumite specii de animale reprezinta o problema pentru sanatatea si bunastarea publica a populatiei. Acestea au un rol direct sau indirect, in raspandirea anumitor boli transmisibile. Prin urmare, activitatile DDD constituie, din punct de vedere al sanatatii, piloni esentiali pentru controlul populatiilor de artropode si rozatoare cu impact negativ asupra populatiei.

Read more ...

Am avut placerea sa fim alesi de catre Asociatia Daruieste Viata pentru a-i ajuta cu partea de curatenie la noile birouri de la santier.

Firma noastra sustine acest proiect deoarece este primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania. Acesta urmeaza sa fie construit in curtea spitalului Marie Curie din capitala, cu fonduri exclusiv private, de catre Fundatia Daruieste Viata.

Fundatia se dedica modernizarii si dotarii clinicilor din Romania, in special a sectiilor de oncologie, astfel incat, un numar cat mai mare de pacienti sa poata beneficia de tratament la standarde europene, pentru ca sansele lor de vindecare sa creasca.

Daruieste Viata deruleaza proiecte de advocacy pentru modificari legislative menite sa ofere pacientilor dreptul la viata.

Cu ajutorul voluntarilor, fundatia sprijina toti pacientii care solicita ajutor pentru a obtine dreptul la tratament in tara sau in strainatate, a doua opinie medicala etc. Pentru detalii le puteti scrie pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau puteti vizita site-ul www.daruiesteviata.ro.


Page 5 of 5
Joomla SEF URLs by Artio