Blog

Nu sunteti multumiti de curatenia din blocul in care locuiti? Daca nu sunteti multumiti de activitatea serviciului de curatenie existent, acesta este momentul potrivit pentru a angaja o firma de curatenie profesionala. Cu siguranta aveti nevoie de ajutor in curatenie, iar profesionistii in curatenie sunt mereu pregatiti sa va sara in ajutor.

Read more ...

Dezinsectia reprezinta actiunea de eliminare a anumitor antropode daunatoare, in principal insecte, prin intermediul unui ansamblu de tehnici si metode fizice, chimice si mecanice sau a masurilor sanitare de baza directionate catre prevenirea si controlul prezentei anumitor specii artropode daunatoare si enervante intr-un anumit habitat.

Read more ...

Anumite specii de animale reprezinta o problema pentru sanatatea si bunastarea publica a populatiei. Acestea au un rol direct sau indirect, in raspandirea anumitor boli transmisibile. Prin urmare, activitatile DDD constituie, din punct de vedere al sanatatii, piloni esentiali pentru controlul populatiilor de artropode si rozatoare cu impact negativ asupra populatiei.

Read more ...

In ultima perioada poluarea aerului a acaparat atentia tuturor. Astfel, majoritatea oamenilor au pornit in cautarea aparatului ideal care sa le purifice aerul, cel putin in interiorul casei, oferindu-le un climat mai sigur, dar si o solutie optima pentru imbunatatirea calitatii vietii.

citeste mai mult...

Cand vorbim despre curatenie apartamente cu totii stim ce desfasurare de forte presupune acest lucru. Curatatul geamurilor, a pardoselilor si a obiectelor si zonelor adiacente, pot da batai de cap beneficiarilor care si asa sunt detul de presati de timp, job sau alte activitati stresante.

Read more ...

Am avut placerea sa fim alesi de catre Asociatia Daruieste Viata pentru a-i ajuta cu partea de curatenie la noile birouri de la santier.

Firma noastra sustine acest proiect deoarece este primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania. Acesta urmeaza sa fie construit in curtea spitalului Marie Curie din capitala, cu fonduri exclusiv private, de catre Fundatia Daruieste Viata.

Fundatia se dedica modernizarii si dotarii clinicilor din Romania, in special a sectiilor de oncologie, astfel incat, un numar cat mai mare de pacienti sa poata beneficia de tratament la standarde europene, pentru ca sansele lor de vindecare sa creasca.

Daruieste Viata deruleaza proiecte de advocacy pentru modificari legislative menite sa ofere pacientilor dreptul la viata.

Cu ajutorul voluntarilor, fundatia sprijina toti pacientii care solicita ajutor pentru a obtine dreptul la tratament in tara sau in strainatate, a doua opinie medicala etc. Pentru detalii le puteti scrie pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau puteti vizita site-ul www.daruiesteviata.ro.


Page 5 of 5