Tehnici de curatare profesionala a mochetei (folosind monodiscul si aspiratorul cu injectie extractie)

Covoarele si mochetele sunt elemente decorative utilizate pe scara larga pe toate tipurile de suprafete si locuri, cum ar fi, de exemplu, companii, hoteluri, teatre, cazinouri, cinematografe, holuri de cladiri de birouri etc.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, pe langa aspectul decorativ, ofera confort, caldura, izolare fonica, cai de trecere acoperite, printre altele.

Dar au dezavantajul de a nu fi tesuturi simple de curatat si spalat. intretinerea si curatarea mochetelor reprezinta un proces simplu, dar necesita perseverenta, cunostinte si materiale adecvate. Prin urmare, angajarea unei firme specializate in curatenie este foarte importanta.

Curatarea periodica a mochetelor, nu este doar o chestiune estetica, ci si una extrem de importanta pentru mentinerea unui mediu de lucru curat si igienic, pentru eliminarea acarienilor care se pot acumula, evitand posibilele probleme de sanatate precum alergiile.

Costul de intretinere si curatare a mochetei de catre profesionisti, este mult mai mic decat in cazul in care se realizeaza cu ajutorul unui personal necalificat.

Petele si murdaria sunt indepartate complet si in mai putin timp decat atunci cand mocheta este curatata de persoane care nu au experienta si nici echipament necesar.

Mocheta va fi ca noua, nu isi va pierde culoarea si nici nu vor ramane pe ea urme de substante chimice care pot deteriora fibrele, acestea pierzandu-si luciul si textura.

Conex Clean, firma de curatenie formata din adevarati profesionisti, pentru care oferirea de servicii de calitate este fundamentala, curata mocheta prin intermediul unui proces mecanizat, utilizand monodiscul si tehnica de injectie-extractie.

Pentru curatarea mochetei, specialistii Conex Clean folosesc apa si detergent, iar in cazul in care sub mocheta exista o pardoseala din parchet sau lemn natural, folosesc spuma uscata.

In cazul in care mocheta este mai murdara sau are anumite pete rezistente la spalare, se foloseste o solutie speciala si monodiscul, un echipament cu care mocheta se freaca mult mai bine. Solutia este pulverizata pe mocheta, se lasa putin sa actioneze si dupa aceea se freaca cu monodiscul.

Metoda de curatare cu spuma uscata mentine caracteristicile estetice ale mochetei si ii prelungeste durata de viata. Frecventa si, prin urmare, costul curatarii in profunziume, este redus datorita aplicarii acestei metode cu spuma uscata.

Curatarea uscata a mochetei trebuie facuta cu masini speciale, care curata si in cele mai dificile zone, astfel ca mobila nu mai trebuie mutata si nici accesul nu trebuie blocat (activitatea se poate desfasura normal). Mai mult decat atat, aceste metode de curatare nu sunt daunatoare pentru oameni sau animale si sunt prietenoase cu mediul.

Aceasta metoda de curatare este foarte importanta in locatiile care necesita o curatare minutioasa si profesionala in mod regulat, fara a inchide zona care urmeaza sa fie curatata. Prin urmare, utilajele moderne precum monodiscul, capabile sa curete perfect zone mari de mocheta, fara a intrerupe activitatea, sunt extrem de utile.

In ceea ce priveste aspirarea mochetei, metoda de injectie-extractie este, probabil, cea mai intalnita metoda folosita pentru curatarea si igenizarea mochetei.

Aceasta se face cu o masina cu doua rezervoare, unul pentru apa curata si unul pentru apa murdara. Masina, injecteaza in mocheta, la o presiune de 2 bari sau mai mare, o solutie cu apa si sapun, la o temperatura cuprinsa intre 50 - 70 ° C. Este vorba despre un detergent antispumant special, astfel incat o perie rotativa trage murdaria si piaptana mocheta. Apoi, un aspirator puternic, montat pe partea din spate a masinii suge excesul de apa, pana cand, apa este eliminata aproape in totalitate, iar mocheta perfect curata, se usuca foarte rapid. Datorita vaporilor de apa, care reprezinta un dezifectant puternic, si a detergentilor speciali folositi, succesul este garantat. Petele de sucuri, de cafea etc. ies aproape in totalitate.

Echipa Conex Clean foloseste produse si echipamente care o ajuta sa imbunatateasca calitatea, viteza si durabilitatea proceselor de curatare a diferitelor tipuri de mochete, astfel incat acestea sa fie curate cat mai mult timp posibil, fara a le deteriora sau lasa reziduuri daunatoare pentru acestea sau pentru oameni.

Grija, meticulozitatea si oferirea de servicii de calitate reprezinta identitatea Conex Clean. Asadar, daca doriti mai multe informatii despre curatarea mochetei cu ajutorul monodiscului si al aspiratorului cu injectie-extractie, intrati pe site sau contactati echipa acestei firme, pentru a va oferi cele mai bune sfaturi cu privire la metoda de curatare cea mai potrivita pentru voi, care sa fie in acord cu perioadele de curatenie care se adapteaza necesitatilor voastre, fara a face vreun compromis.


Joomla SEF URLs by Artio