Blog

O companie trebuie sa fie bine organizata, dezinfectata si complet curata. Din acest motiv, este important sa alegeti cele mai bune produse de curatenie pentru birou. Crearea unei armonii in mediul nostru de lucru va contribui intotdeauna la o buna organizare a muncii.

Read more ...

Daca cititi acest articol, cu siguranta nu ati descoperit inca o forma buna de curatare a sticlei ferestrelor fara ca apoi sa apara tipicile scame sau urme. Din acest motiv, in cele ce urmeaza va vom oferi cateva tehnici pentru curatarea sticlei in mod eficient.

Read more ...

Problema atunci se curata o bucatarie industriala este cantitatea de grasime. Tinde sa se acumuleze in locuri inaccesibile si, de asemenea, se inmulteste. Pe de alta parte, echipa de bucatari si personalul de curatenie obisnuit se dedica, de obicei, sarcinilor zilnice, dar nu si curatarii minutioase.

Read more ...

Fumezi in interiorul casei, dar nu poti suporta mirosul generat? Ai invitat mai multi prieteni si ati fumat in living? O aerisire zilnica corespunzatoare este esentiala pentru eliminarea mirosului puternic de fum de tigara.

Read more ...

Folosesti zilnic cuptorul cu microunde, dar nu stii cum sa-l cureti? Acest aparat de uz casnic in marea majoritate a locuintelor este unul dintre cele mai practice, deoarece faciliteaza incalzirea rapida si eficienta a alimentelor. Si fiindca este folosit frecvent, se murdareste. In acest articol vrem sa iti oferim cateva dintre cele mai bune trucuri pentru curatarea cuptorului cu microunde.

Read more ...

In procesul de curatare a baii din casa, unul dintre elementele principale asupra caruia trebuie sa ne concentram este oglinda, deoarece aceasta se pateaza foarte usor. Zilnic este plina de stropi de apa si alte produse, cum ar fi sapun, machiaj, pasta de dinti etc.

Read more ...

Curatenia in casa trebuie mentinuta pentru a nu fi nevoiti sa faceti aceasta sarcina in fiecare zi. Baia este una dintre camerele care se murdaresc cel mai repede. Din acest motiv, este important sa tineti cont de o serie de trucuri si sfaturi care va vor ajuta sa mentineti baia curata mai mult timp si sa nu aveti senzatia ca trebuie sa o curatati mereu.

Read more ...

Este foarte important sa stim cand trebuie schimbata mocheta, deoarece acest lucru poate contribui la cresterea longevitatii acesteia. Nu trebuie sa inlocuim intotdeauna mocheta cand apare o pata sau sa ne achizitionam una noua, dar fi bine sa fim la curent cu problemele legate de mocheta si cu motivelor schimbarii acesteia.

Read more ...