Blog

Trecerea timpului, expunerea la aer si umiditate sau contactul cu alte materiale chimice, cum ar fi produsele de curatat, determina suprafetele sa-si piarda proprietatile initiale si sa se deterioreze. Petele de rugina pot deveni adevarate dureri de cap.

Read more ...

Curatarea cazii, un lucru aparent foarte simplu, uneori devine foarte complicat. Avand in vedere utilizarea constanta si trecerea inevitabila a timpului, murdaria devine din ce in ce mai greu de eliminat.

Read more ...

Geamurile se murdaresc foarte usor si isi pierd stralucirea, iar asta inseamna  ca trebuie sa ne ocupam mereu de intretinerea lor. Cu toate ca aceasta nu este o sarcina distractiva sau placuta, totul are o solutie. Pentru a curata geamurile in mod eficient si pentru a le face sa straluceasca, va vom oferi un truc foarte eficient si surprinzator in acelasi timp.

Read more ...

In comparatie cu alte metode de curatare obisnuite, curatarea cu gheata carbonica sau gheata uscata este o metoda deosebit de eficienta si protejeaza mediul, materialele si suprafetele tratate.

Read more ...

Cand ne gandim la parcarea tipica, ne imaginam o zona intunecoasa si plictisitoare. Desi designul si structura pot fi eficiente, daca nu sunt atractive, pot fi neplacute pentru ochii privitorului. De obicei, acesta este locul pe care o persoana il vede prima data cand coboara din masina si ultimul pe care il vede inainte de plecare.

Read more ...

Urmele de pix sunt printre cele mai greu de indepartat. Nu este o sarcina usoara, dar nici nu este imposibila si exista cateva trucuri care sunt de obicei eficiente, desi pot depinde in mare masura de tipul de material patat sau de suprafata patata.

Read more ...

Petele reprezinta o mare problema pentru toata lumea. Ele apar atunci cand ne asteptam mai putin, mai ales in sezonul de vara. Din acest motiv, in cele urmeaza, va vom spune cum se scot petele de vara, precum cele inghetata, bere, iarba, guma de mestecat.

Read more ...

Ati organizat o petrecere acasa si toate lucrurile sunt imprastiate? A plecat si ultimul oaspete, iar bucataria este plina de vase murdare, resturi de mancare, servetele de aruncat etc.? Sufrageria si baia arata dezastruos? Pe podea si pe fotolii exista tot felul de pete de mancare si bautura? Casa arata complet diferit de cum arata acum 24 de ore?

Read more ...

Vrei sa afli cum sa cureti rosturile gresiei si faiantei din baie si bucatarie? Citeste cu atentie acest articol si vei afla. iti vom spune ce produse de curatat sunt bune pentru a albi rosturile innegrite de mizerie, pentru ca podelele si peretii sa arate din nou impecabil.

Read more ...