Blog

Covoarele mereu reprezinta o problema. Covoarele transforma locuinta intr-un spatiu intim si elegant, dar sunt greu de curatat si intretinut. Acestea se murdaresc foarte repede si atrag acarienii, determinand aparitia alergiilor. Ce se poate face? Iata cateva trucuri pentru intretinerea covoarelor de lana si matase.

Read more ...

Chiar si cea mai obsedata persoana dupa curatenie poate ajunge sa ignore tapetul. Este usor sa uiti. De obicei, nu ne gandim la tapet pana la curatenia de primavara. Sau ne gandim la el cand ne dam seama ca un copil creativ si-a descoperit prima panza.

Read more ...

Pastele este perioada in care trebuie sa petreceti timp de calitate cu familia dvs. Ar fi placut sa stati linistiti, sa va relaxati si sa inspirati aer curat intr-o casa curata. O casa curata este un loc elegant si confortabil, unde puteti petrece sarbatorile pascale intr-un mod cat mai placut.Un corp sanatos din punct de vedere fizic, o inima pura si o casa curata pot transforma Pastele intr-o sarbatoare de neuitat.

Read more ...

Tulburarea obsesiv-compulsiva (OCD) este o tulburare de anxietate care se caracterizeaza prin ganduri intruzive recurente (obsesii) si actiuni repetitive sau comportamente (compulzii) ale unei persoane cu scopul de a evita disconfortul (anxietatea) care este un rezultat al gandurilor obsesive. Una dintre cele mai frecvente tulburari este tulburarea obsesiv-compulsiva legata de curatenie.

Read more ...

In prezent, exista obiecte decorative din argint, care aproape nu se innegresc deoarece sunt realizate printr-un proces de galvanizare cu rodiu.

Cu toate acestea, multe bijuterii si obiecte de argint se innegresc odata cu trecerea timpului datorita expunerii lor constante la praf si alti agenti de mediu.

Read more ...

Asa cum se intampla cu multe obiecte din casa, incaltamintea este adesea dificil de organizat, mai ales cand nu exista spatiu exclusiv pentru ea.

Desi, de obicei, avem diferite modele de incaltaminte pentru a se potrivi cu diferite tipuri de articole de imbracaminte, rareori decidem sa alegem un loc potrivit pentru ele.

Read more ...

Pernele sunt lucruri foarte personale. Exista o multime de persoane care indiferent unde pleaca isi iau perna cu ele, caci nu pot dormi decat pe ea. Perna ne ofera confort si relaxare.

Read more ...

Probabil cateva ore pe saptamana te ocupi de treburile casnice. Daca ti-ai dori ca in loc sa stergi praful sa iti petreci mai mult timp cu familia sau sa urmaresti emisiunile tale preferate, este timpul sa lasi grijile legate de curatenia casei in seama profesionistilor. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa faci acest lucru cat de curand:

Read more ...