Blog

Ai o afacere de condus, iar acest lucru poate fi stresant. Exista multe lucruri de facut pentru ca totul sa mearga cum trebuie, incat s-ar putea sa nu ai timp sa te gandesti la lucrurile mici precum curatenia de zi cu zi a biroului. insa, mentinerea biroului curat ar trebui sa fie o mare prioritate. Angajatii tai nu doar vor fi fericiti si sanatosi, dar vei face si economie.

Read more ...

Filtrele HEPA sunt una dintre cele mai cunoscute metode de curatare a aerului. De fapt, cand oamenii se gandesc la un filtru de aer, se gandesc la un filtru HEPA. Cu toate acestea, filtrele HEPA - si toate filtrele, de altfel, au limitari care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti o unitate de curatare a aerului pentru casa sau biroul dvs.

Read more ...

Nu sunteti multumiti de curatenia din blocul in care locuiti? Daca nu sunteti multumiti de activitatea serviciului de curatenie existent, acesta este momentul potrivit pentru a angaja o firma de curatenie profesionala. Cu siguranta aveti nevoie de ajutor in curatenie, iar profesionistii in curatenie sunt mereu pregatiti sa va sara in ajutor.

Read more ...

Dezinsectia reprezinta actiunea de eliminare a anumitor antropode daunatoare, in principal insecte, prin intermediul unui ansamblu de tehnici si metode fizice, chimice si mecanice sau a masurilor sanitare de baza directionate catre prevenirea si controlul prezentei anumitor specii artropode daunatoare si enervante intr-un anumit habitat.

Read more ...

Anumite specii de animale reprezinta o problema pentru sanatatea si bunastarea publica a populatiei. Acestea au un rol direct sau indirect, in raspandirea anumitor boli transmisibile. Prin urmare, activitatile DDD constituie, din punct de vedere al sanatatii, piloni esentiali pentru controlul populatiilor de artropode si rozatoare cu impact negativ asupra populatiei.

Read more ...

Cei mai multi dintre noi lucreaza cel mai bine si sunt mai productivi cand se afla in medii placute, curate si atragatoare, care promoveaza bunastarea si satisfactia profesionala. In acelasi timp, curatenia spatiului si mediului inconjurator in care o companie isi desfasoara activitatea este cruciala pentru impresia pe care o capata clientii si oaspetii care vin in contact cu afacerea dvs.

Read more ...