Servicii de curatenie pentru scari de bloc

Curatenia unei scari de bloc poate spune multe despre cei care o administreaza. E ca o carte de vizita. Noi, cei de la Conex Clean stim cat de important este ca fiecare locatar sau vizitator sa se simta confortabil atunci cand intra intr-o scara de bloc.
De aceea venim in sprijinul asociatiilor de proprietari cu o gama variata de servicii profesionale si deloc costisitoare. Ne ocupam de intreg procesul de curatare si igienizare, impiedicand patrunderea microbilor in apartamentele locatarilor.
Serviciile pe care vi le oferim sunt rapide si adaptate atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul blocului. Intervalele de timp se stabilesc de comun acord. De asemenea, folosim produse si echipamente profesionale, cu o actiune eficienta dar care nu afecteaza sanatatea.
Apelati cu increredere la noi iar blocul dumneavoastra va fi mereu ingrijit iar locatarii respectati si multumiti de serviciile de curatenie.

Operatiuni efectuate pentru blocurile de peste 6 etaje:

Maturarea si spalarea scarilor de bloc:

Maturarea si spalarea scarilor de bloc se va face de doua ori pe saptamana. Maturarea si spalarea parterului si a lifturilor se va face in fiecare zi.

Stergerea geamurilor si usilor:

Geamurile de la intrare vor fi sterse in fiecare zi, iar cele de pe casa scarii de trei ori pe an. Usa de la intrare va fi stearsa o data pe luna.

Curatarea balustradelor si a cutiilor postale:

Cutiile de scrisori vor fi sterse de praf, iar panzele de paianjen vor fi indepartate de fiecare data cand este nevoie. Balustradele vor fi curatate o data la 3 luni.

Pregatirea pubelelor si desfundarea ghenelor:

Pubelele de gunoi vor fi pregatite in ziua in care este programata colectarea deseurilor menajere. Pubelele vor fi spalate cu cloramina, dupa ridicarea gunoiului, de fiecare data cand este nevoie. Ghenele vor fi desfundate de fiecare data cand este cazul.

Maturarea aleilor si strangerea gunoaielor:

Aleea de la intrarea in bloc va fi maturata la fiecare interventie iar cele din jurul blocului, o data pe saptamana. Gradina blocului va fi curatata de gunoaie in fiecare saptamana.

Dezapezirea trotuarelor:

Pe timpul iernii vom dezapezi trotuarele aferente intrarii in bloc si vom indeparta gheata cu sare si nisip.

Servicii suplimentare:

Operatiuni parcari subterane
Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Avantajele Conex Clean

Servicii si Preturi

Conex Clean ofera servicii de calitate superioara la preturi competitive.

Experienta

Peste 7 ani experienta in curatenia pentru asociatii de proprietari si ansambluri rezidentiale.

Angajati

Peste 140 de angajati disciplinati, atent selectati si instruiti corespunzator.

Supervizor

Fiecare locatie este verificata de catre un supervizor responsabil de buna desfasurare a activitatii.

Produse

Pentru o curatenie luna si pentru a demonstra grija pe care o avem fata de lacatari, folosim doar produse de curatare profesionale.

Asigurare

Firma noastra beneficiaza de asigurare de raspundere civila legala fata de terti.

Garantie

60 de zile garantie pentru serviciile de dezinsectie si deratizare.

Parteneriat

Suntem siguri ca dupa ce ne veti chema o data sa facem curatenie, vom ramane parteneri de lunga durata.

Facem curatenie in Bucuresti si Ilfov

Indiferent de zona in care locuiesti, vrem sa iti aducem ordinea, curatenia si acel miros proaspat care iti place atat de mult. Si nici nu trebuie sa stai cu ochii pe noi pentru ca ne facem treaba cu pasiune si responsabilitate. Te asteptam sa ne contactezi si sa te convingi. Oferim cu placere servicii de curatenie in urmatoarele zone:

 

 

Bucuresti

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Jud. Ilfov

Otopeni

Pipera

Baneasa

Magurele

Buftea

Popesti Leordeni

Bragadiru

 

 

 

Suntem o firma activa, cu numeroase aparitii in presa

 
Ziare, Viva, Unica, Curierul National, Wall-street, Capital

 

"Conex Clean: am implementat proceduri specifice multinationalelor si asta ne-a ajutat sa ramanem relevanti pentru clientii nostri" Curierul National

 

Testimoniale curatenie scari de bloc

Intrebari frecvente

Agentii nostri de curatenie isi desfasoara activitatea in zilele luni-vineri sau luni-sambata, in functie de necesitatile asociatiei de locatari.

Preturile sunt stabilite in functie de numarul de etaje, numarul de apartamente, frecventa activitatilor de curatenie si eventualele servicii speciale solicitate.
Asociatiile de proprietari care achizitioneaza un abonament de curatenie de la Conex Clean, primesc o reducere speciala pentru serviciile DDD. Pentru o oferta de pret personalizata va rugam sa ne contactati.

Nu facem rabat de la nimic cand vine vorba de a va asigura serviciile pe care ni le-ati solicitat si folosim doar produse de curatat de cea mai buna calitate.

Spre deosebire de alte societati similare, va asiguram ca pe tot parcursul desfasurarii contractului, veti beneficia de aceleasi servicii premium ca in prima zi de lucru. Calitatea muncii noastre nu se va deprecia in timp si chiar si in cazul in care persoanele responsabile cu serviciile de curatenie in blocul dumneavoastra intampina probleme personale sau intra in concediu de odihna, va asiguram personal inlocuitor la fel de bine pregatit.
Intreg personalul nostru este atent instruit, competent, amabil, prezenetabil si il puteti recunoaste dupa uniforma constand in halate de lucru si ecuson pe care o va purta pe toata durata activitatii. De asemenea, pentru asigurarea unor servicii la cele mai inalte standarde, un supraveghetor dedicat va facilita comunicarea dintre asociatia dumneavoastra de proprietari si personalul nostru, rezolvand in timp util orice situatie neprevazuta.

Mai ales in cazul in care aveti copii mici, dar nu numai, mentinerea unui mediu curat si in afara apartamentului este esentiala pentru sanatate. Cu toate ca in propria locuinta faceti tot posibilul pentru a pastra curatenia, daca dincolo de usa apartamentului se afla un focar de infectie, praful, mizeria, virusii si bacteriile patrund cu usurinta in casa si ameninta sanatatea locatarilor.
Nu riscati sa va imbolnaviti cand puteti elimina cu atata usurinta acest risc. Tot ce aveti de facut este sa apelati la serviciile noastre, o societate de incredere, care in mod regulat va curata si va desinfecta pentru dumneavoastra fiecare coltisor din spatiile comune de a caror curatenie va veti bucura alaturi de familie si vecini.
  In plus, clientilor cu care am incheiat deja un contract pentru serviciile de curatenie, oferim discount-uri generoase pentru dezinsectie si deratizare, astfel incat nici insectele sau rozatoarele sa nu mai reprezinte o problema.

Oricat de ordonata si bine pusa la punct ar fi locuintele proprietarilor din bloc, daca trebuie sa treaca prin foc si para pentru a ajunge la ea, placerea de a locui intr-o comunitate se diminueaza considerabil. Este adevarat ca pentru fiecare locatar cel mai mult conteaza propria locuinta, dar atata timp cat aceasta se afla intr-un bloc de locuinte, nimeni nu va ignora aspectul spatiilor comune. De aceea, pentru ca vecinii dumneavoastra sa cunoasca placerea intoarcerii acasa inca din momentul in care pasesc in scara blocului, lasati pe noi sarcinile legate de curatenie.
In plus, o scara de bloc curata si frumos mirositoare, creaza o impresie buna familiei si prietenilor care vin in vizita. Deoarece sunt primele incaperi in care patrund inainde de a intra in locuinta dumneavoastra, scarile de bloc sunt cele dupa care rudele si prietenii isi fac prima impresie in legatura cu apartamentul in care locuiti. Si intr-o oarecare masura, au dreptate! Desi nu va apartin in totalitate, aceste spatii sunt si responsabilitatea dumneavoastra si pentru a crea o impresie buna musafirilor ele trebuie sa fie in permanenta curate.

Cautati o firma de curatenie?