Intretinerea si curatarea mochetelor necesita echipamente profesionale, perseverenta si materiale adecvate. Prin urmare, angajarea unei firme specializate in curatenie este foarte importanta.
Curatarea periodica a mochetelor, nu este doar o chestiune estetica, ci si una extrem de importanta pentru mentinerea unui mediu de lucru curat si igienic, pentru eliminarea acarienilor care pot provoca numeroase probleme de sanatate precum alergiile.
Pe termen lung, costul de intretinere si curatare a mochetei de catre profesionisti, este mult mai mic decat in cazul in care se realizeaza cu ajutorul unui personal necalificat. Petele si murdaria sunt indepartate complet si in mai putin timp atunci cand mocheta este curatata de persoane care au experienta si echipamentul necesar.

Servicii de curatare mochete

Curatarea mochetei cu monodiscul

Curatarea mochetei cu monodiscul

Curatam mochetele prin intermediul unui proces mecanizat, utilizand monodiscul si tehnica de injectie-extractie. Pentru curatarea mochetei folosim apa si detergent, iar in cazul in care sub mocheta exista o pardoseala din parchet sau lemn natural, folosim spuma uscata.
In cazul in care mocheta este mai murdara sau are anumite pete rezistente la spalare, se foloseste o solutie speciala si monodiscul, un echipament cu care mocheta se curata mult mai bine. Solutia este pulverizata pe mocheta, se lasa putin sa actioneze si dupa aceea se utilizeaza monodiscul.

Curatarea mochetei cu aspiratorul cu injectie extractie

Curatarea mochetei prin cu aspiratorul cu injectie-extractie

Pentru aspirarea mochetei, metoda de injectie-extractie este cea mai eficienta metoda folosita pentru curatarea si igenizarea mochetei.
Aceasta se face cu o masina cu doua rezervoare, unul pentru apa curata si unul pentru apa murdara. Masina, injecteaza in mocheta, la o presiune de 2 bari sau mai mare, o solutie cu apa si sapun, la o temperatura cuprinsa intre 50 si 70°C. Este vorba despre un detergent antispumant special. Apoi, o perie rotativa trage murdaria si piaptana mocheta. Apoi, un aspirator puternic, montat pe partea din spate a masinii suge excesul de apa, pana cand, apa este eliminata aproape in totalitate, iar mocheta perfect curata, se usuca foarte rapid. Datorita vaporilor de apa, care reprezinta un dezifectant puternic, si a detergentilor speciali folositi, succesul este garantat. Petele de sucuri, de cafea etc. ies aproape in totalitate.

Curatarea mochetei cu spuma uscata

Curatarea mochetei cu spuma uscata

Prin metoda de curatare cu spuma uscata se mentin caracteristicile estetice ale mochetei si i se prelungeste durata de viata. Frecventa si implicit costul curatarii in profunziume, sunt reduse datorita aplicarii acestei metode.
Curatarea uscata a mochetei trebuie facuta cu masini speciale, care curata si in cele mai dificile zone, astfel ca mobila nu mai trebuie mutata si nici accesul nu trebuie blocat, iar activitatea se poate desfasura normal. Mai mult decat atat, aceste metode de curatare nu sunt daunatoare pentru oameni sau animale si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.
Aceasta metoda de curatare este foarte importanta in locatiile care necesita o curatare minutioasa si profesionala in mod regulat, fara a inchide zona care urmeaza sa fie curatata. Prin urmare, utilajele moderne precum monodiscul, capabile sa curete perfect zone mari de mocheta, fara a intrerupe activitatea, sunt extrem de utile.

Apelati acum la Conex Clean iar mocheta dumneavoastra va fi ca noua, nu isi va pierde culoarea si nici nu vor ramane pe ea urme de substante chimice care pot deteriora fibrele, acestea pierzandu-si luciul si textura.

Avantajele Conex Clean

Servicii si Preturi

Conex Clean ofera servicii de calitate superioara la preturi competitive.

Experienta

Avem peste 7 ani experienta in curatarea mochetelor.

Angajati

Peste 140 de angajati disciplinati, atent selectati si instruiti corespunzator.

Supervizor

Fiecare interventie este verificata de catre un supervizor responsabil de buna desfasurare a activitatii.

Produse

Pentru o curatenie luna si pentru a demonstra grija pe care o avem fata de familia si angajatii dumneavoastra, folosim doar produse de curatare profesionale.

Asigurare

Firma noastra beneficiaza de asigurare de raspundere civila legala fata de terti.

Parteneriat

Suntem siguri ca dupa ce ne veti chema o data sa facem curatenie, vom ramane parteneri de lunga durata.

7 Motive pentru care trebuie sa curatati chiar acum mocheta din biroul sau locuinta dumneavoastra

#1 Extinderea duratei de viata

Cu cat este mai curata, veti pastra mocheta mai mult timp. Metoda de injectie-extractie folosita in curatarea mochetei prelungeste durata de viata a acesteia si nu afecteaza in niciun fel pardoseala de dedesubt. Astfel, veti reusi sa economisiti si bani, rarind perioadele in care schimbati mocheta sau reparati pardoseala de sub ea.

#2 Reimprospatarea aerului din interior

Se stie ca mochetele absorb murdaria ca un burete. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru lichide, ci si pentru aerul poluat din incapere. Mai ales daca se fumeaza sau se gateste mult, in spatiul unde exista o mocheta, aceasta va capata un miros aparte, greu de scos prin metodele traditionale de curatare.

#3 Mocheta va arata ca noua mai mult timp

In general, mochetele se murdaresc de la praf. De aceea, dupa o curatare in profunzime, aspiratul va deveni mai usor, iar mocheta isi va pastra un aspect placut mai mult timp. In plus, in acest mod veti reusi sa eliminati si particulele de praf si nisip, elemente abrazive care degradeaza mocheta prin frecare. Astfel ea isi va pastra textura initiala si nu va capata prea curand luciul materialelor textile invechite.

#4 Indepartarea petelor de pe mochete

Fara solutii speciale de indepartare a petelor dificile este greu sa redati mochetei dumneavoastra aspectul initial. In plus acestea pot avea o textura lipicioasa care atrage si mai multa murdarie, deteriorand ireversibil tesatura. Inainte de a fi prea tarziu, investiti periodic in curatarea in profunzime a mochetei si astfel ea va arata mereu ca noua.

#5 Prevenirea riscului alergiilor

Mochetele murdare sunt un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si acarienilor. Cu timpul acestia pot reprezenta un risc pentru sanatate. Prin tehnica injectie-extractie atat insectele cat si alte organisme din interiorul mochetei dumneavoastra vor fi eliminate, iar riscul de imbolnavire va scadea considerabil.

#6 Imbunatatirea aspectului incaperii

Fie ca este vorba de un birou sau de o locuinta o mocheta perfect curata lumineaza incaperea si face spatiul sa para mai generos. Vibratia culorii si felul cum materialul se simte la atingere fac dintr-o mocheta proaspat curatata, piesa de rezistenta a oricarui interior.

#7 Ridicarea moralului

Lucrul intr-un mediu curat si placut mirositor va va da o stare de bine si va contribui atat la cresterea moralului dumneavoastra, cat si al angajatilor din birou. Astfel, printr-un lucru atat de simplu ca igienizarea mochetei veti reusi sa cresteti productivitatea si sa asigurati un cadru motivant si inspirational. Acasa pe de alta parte, prin curatarea mochetei va veti bucura de mai mult confort si o stare de bine.

Cautati o firma de curatenie?