Servicii de curatare mochete

Pentru ca este folosita zilnic, mocheta - fie ea dintr-un birou, hotel sau apartament -necesita o ingrijire aparte de preferat cu produse de inalta calitate.
PentruĀ curatarea mochetei, firma noastra foloseste un proces mecanizat, cu monodisc, prin tehnica de injectie-extractie. Prin aceasta tehnica se elimina apa aproape in totalitate, iar mocheta se usuca mult mai rapid.
Pentru mochetele montate peste o pardoseala din lemn natural sau parchet, utilizam spuma uscata;
Pentru restul mochetelor folosim apa si detergenti speciali;
Daca mocheta prezinta pete de cafea sau alt tip de pete, vom folosi solutii speciale pentru a le indeparta.
Aspiram mocheta folosind metoda de injectie-extractie, eliminand astfel apa aproape in totalitate si permitand mochetei sa se usuce rapid.

Alte servicii:

Curatenie birouri
Curatenie apartamente si case

Avantajele Conex Clean

Servicii si Preturi

Conex Clean ofera servicii de calitate superioara la preturi competitive.

Experienta

Avem peste 7 ani experienta in curatarea mochetelor.

Angajati

Peste 140 de angajati disciplinati, atent selectati si instruiti corespunzator.

Supervizor

Fiecare interventie este verificata de catre un supervizorĀ responsabil de buna desfasurare a activitatii.

Produse

Pentru o curatenie luna si pentru a demonstra grija pe care o avem fata de familia si angajatii dumneavoastra, folosim doarĀ produse de curatare profesionale.

Asigurare

Firma noastra beneficiaza de asigurare de raspundere civila legala fata de terti.

Parteneriat

Suntem siguri ca dupa ce ne veti chema o data sa facem curatenie, vom ramane parteneri de lunga durata.

7 Motive pentru care trebuie sa curatati chiar acum mocheta din biroul sau locuinta dumneavoastra

#1 Extinderea duratei de viata

Cu cat este mai curata, veti pastra mocheta mai mult timp. Metoda de injectie-extractie folosita in curatarea mochetei prelungeste durata de viata a acesteia si nu afecteaza in niciun fel pardoseala de dedesubt. Astfel, veti reusi sa economisiti si bani, rarind perioadele in care schimbati mocheta sau reparati pardoseala de sub ea.

#2 Reimprospatarea aerului din interior

Se stie ca mochetele absorb murdaria ca un burete. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru lichide, ci si pentru aerul poluat din incapere. Mai ales daca se fumeaza sau se gateste mult, in spatiul unde exista o mocheta, aceasta va capata un miros aparte, greu de scos prin metodele traditionale de curatare.

#3 Mocheta va arata ca noua mai mult timp

In general, mochetele se murdaresc de la praf. De aceea, dupa o curatare in profunzime, aspiratul va deveni mai usor, iar mocheta isi va pastra un aspect placut mai mult timp. In plus, in acest mod veti reusi sa eliminati si particulele de praf si nisip, elemente abrazive care degradeaza mocheta prin frecare. Astfel ea isi va pastra textura initiala si nu va capata prea curand luciul materialelor textile invechite.

#4 Indepartarea petelor de pe mochete

Fara solutii speciale de indepartare a petelor dificile este greu sa redati mochetei dumneavoastra aspectul initial. In plus acestea pot avea o textura lipicioasa care atrage si mai multa murdarie, deteriorand ireversibil tesatura. Inainte de a fi prea tarziu, investiti periodic in curatarea in profunzime a mochetei si astfel ea va arata mereu ca noua.

#5 Prevenirea riscului alergiilor

Mochetele murdare sunt un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si acarienilor. Cu timpul acestia pot reprezenta un risc pentru sanatate. Prin tehnica injectie-extractie atat insectele cat si alte organisme din interiorul mochetei dumneavoastra vor fi eliminate, iar riscul de imbolnavire va scadea considerabil.

#6 Imbunatatirea aspectului incaperii

Fie ca este vorba de un birou sau de o locuinta o mocheta perfect curata lumineaza incaperea si face spatiul sa para mai generos. Vibratia culorii si felul cum materialul se simte la atingere fac dintr-o mocheta proaspat curatata, piesa de rezistenta a oricarui interior.

#7 Ridicarea moralului

Lucrul intr-un mediu curat si placut mirositor va va da o stare de bine si va contribui atat la cresterea moralului dumneavoastra, cat si al angajatilor din birou. Astfel, printr-un lucru atat de simplu ca igienizarea mochetei veti reusi sa cresteti productivitatea si sa asigurati un cadru motivant si inspirational. Acasa pe de alta parte, prin curatarea mochetei va veti bucura de mai mult confort si o stare de bine.

Cautati o firma de curatenie?