WhatsApp

Cautati o firma de curatenie?

Parcarile subterane sunt o metoda eficienta de a proteja masinile de interperiile vremii, dar, din cauza ca nu au parte de lumina naturala, pot deveni medii umede, in care sa se dezvolte cu usurinta mucegaiul si sa se instaleze insectele si rozatoarele. Astfel, fara o ingrijire periodica, parcarile subterane din complexele rezidentiale sau cladirille de birouri, pot deveni focare de infectie care pun in pericol sanatatea oamenilor.

Pentru a elimina aceste riscuri, va propunem serviciile Conex Clean pentru curatarea si dezinfectarea parcarilor.

Pachetele noastre includ maturarea si spalarea suprafetelor prin utilizarea unor masini automate de spalat si aspirat pardoseli.

Echipamentele noastre curata urmatoarele tipuri de suprafete: betonul elicopterizat, mozaicul, gresia, vopseaua hipozidica, marmura si PVC-ul. Tarifele percepute de societatea noastra pentru aceste servicii sunt convenabile si se adapteaza suprafetei ce necesita curatare. Vedeti preturi.

Iso 9001, Iso 14001

Servicii de calitate certificate:
Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii
Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului

De ce aveti nevoie de servicii specializate pentru operatiunile de curatenie ale parcarilor subterane?

#1 Mai mult decat o simpla maturare

Aparatele noastre performante va ofera mai mult decat o simpla maturare a locului curatat. Maturarea nu asigura decat o curatare superficiala. Pentru desavarsirea operatiunii folosim detergenti speciali care spala si dezinfecteaza in profunzime. Nu facem economie cand vine vorba de calitate si de asemenea, nu neglijam nici mediul. Folosim intodeauna cele mai eficiente produse de curatare si dezinfectare si ne concentram pe utilizarea solutiilor bio care nu polueaza aerul si apa.

#2 Va tinem la distanta de mucegai

O parcare subterana neglijent utilizata prezinta riscul aparitiei mucegaiului. Acesta se dezvolta rapid in spatiile umbroase si umede si afecteaza atat sistemul mecanic al automobilelor cat si sanatatea omului, mai ales in cazul celor care sufera de alergii si boli respiratorii.
Dar chiar si in cazul in care alergiile nu va dau batai de cap, utilizarea zi de zi a unui mediu plin de mucegai poate contribui la aparitia acestora. Iar o data instalate, atat alergiile cat si bolile de plamani sunt foarte dificil de vindecat.

#3 Facem ca investitia dumneavoastra sa merite

In cazul parcarilor subterane din complexele rezidentiale, dreptul de parcare a automobilul se obtine prin plata unui tarif destul de costisitor. De aceea, o data ce ati facut aceasta achizitie, meritati sa profitati la maxim de ea, fara riscul de a va deteriora masina lasand-o intr-un mediu neprielnic pentru caroseria si mecanismele ei.

In plus, prin curatarea periodica a spatiului, nu doar automobilele din el, cat si peretii sau pardoseala se vor mentine ca noi un timp indelungat. Astfel nu va fi nevoie sa cheltuiti bani pentru renovare si nici sa va lipsiti de parcarea dumneavoastra subterana cat timp aceasta se afla in reabilitare.

Preventia este cea mai buna metoda

Indiferent de problema, preventia este cea mai eficienta metoda de tratament. Nu asteptati ca parcarea dumneavoastra sa devina un focar de infectie si nici sa aiba nevoie de renovare din cauza manipularii neglijente. Investiti acum in servicii profesionale de curatare a parcarilor si in timp, investitia facuta se va dovedi mult mai convenabila decat costurile de reparatii.

Siguranta este foarte importanta pentru noi. Stim cat de important este sa apelezi la o firma de incredere atunci cand vine vorba despre curatenia in locuinta ta. De aceea, verificam toti angajatii nostri si te asiguram ca noi colaboram doar cu persoane de incredere.

Cautati o firma de curatenie?