WhatsApp

Cerere oferta pentru curatenie de intretinere birouri

Conex Clean iti vine in ajutor cu servicii profesionale de curatenie de intretinere pentru birouri, adaptabile nevoilor specifice ale afacerii tale. Cu o experienta vasta si o atentie deosebita pentru detalii, echipa noastra este pregatita sa transforme fiecare colt al spatiului tau de lucru intr-un mediu exemplar de curatenie. Miza este nu doar aspectul, ci si sanatatea echipei si eficienta generala a activitatilor.

Pentru a-ti face o oferta personalizata, vom incepe cu evaluarea atenta a nevoilor tale. Cand completezi formularul de cerere oferta pe site-ul nostru, specifica dimensiunea spatiului de birouri, frecventa dorita pentru servicii (zilnic, saptamanal, etc.), si orice cerinte speciale pe care le ai in ceea ce priveste curatenia.

Echipa noastra va analiza cererea ta si te va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii si eventual pentru a programa o vizita la locatie. Aceasta ne permite sa intelegem mai bine contextul si sa iti facem o oferta de pret cat mai corecta.

 

Avantajele serviciilor de curatenie de intretinere birouri

Apeland la servicii de curatenie de intretinere birouri, beneficiezi de:

 • Un mediu de lucru placut si sanatos, esential pentru productivitate si bunastare.
 • Flexibilitate in alegerea pachetelor de servicii, adaptate nevoilor si bugetului tau.
 • Personal calificat si echipamente profesionale.
 • Garantia eficientei si atentie la detalii.
 • Economisirea timpului si a resurselor - tu vei putea sa te concentrezi pe activitatea principala a afacerii tale, noi ne vom ocupa de intretinerea curateniei in sediul firmei tale.
 • Imbunatatirea moralului si a productivitatii echipei lor.
 • Reducerea absentismului prin crearea unui mediu de lucru mai sanatos.
 • Feedback pozitiv din partea angajatilor, dar si a clientilor si a partenerilor care le-au vizitat sediul.

Alege excelenta in servicii de curatenie de intretinere birouri! Alege Conex Clean!

Provocari si solutii in proiecte de curatenie de intretinere birouri

Indiferent de spatiu si de cerintele de igiena, am reusit sa dezvoltam un plan de curatenie care sa raspunda tuturor nevoilor clientilor nostri, implementand solutii personalizate de curatenie care sa respecte standardele ridicate ale acestora.

Am avut si clienti care ne-au pus fata in fata cu provocarea respectarii unui termen limita strans pentru intretinerea curateniei in birourile lor. Solutia noastra a fost mobilizarea unei echipe extinse si flexibile, care a reusit sa indeplineasca toate cerintele in timpul alocat, demonstrand adaptabilitatea si eficienta serviciilor noastre.

In cazul clientilor cu asteptari ecologice foarte mari, adoptand tehnologii curate si inovatii in domeniul curateniei, am reusit sa sporim eficienta si sa reducem impactul asupra mediului.

Iata cativa dintre clientii mari cu care am lucrat si ce provocari si solutii am gasit:

Digi

Proiectul cu Digi, un gigant in domeniul comunicatiilor, a reprezentat o provocare fascinanta pentru Conex Clean, avand in vedere spatiile ample si numeroasele echipamente sensibile. Solutia noastra a inclus echipe specializate in curatenia tehnica, utilizand produse sigure pentru echipamentele delicate, asigurand astfel un mediu de lucru pur si stimulant pentru angajatii Digi.

Romstal

Colaborarea cu Romstal, lider in distributia de articole si sisteme pentru instalatii, ne-a incurajat sa dezvoltam metode inovatoare pentru curatarea showroom-urilor vast si a depozitelor. Am implementat un program flexibil de curatenie, care minimizeaza deranjul in timpul orelor de lucru aglomerate. De asemenea, ne-am asigurat ca toate suprafetele arata mereu impecabil.

Auto Soft

Fiind un jucator cheie in industria auto, Auto Soft a necesitat solutii de curatenie care sa reflecte aceasta inovatie. Conex Clean a introdus un regim de curatenie care nu doar ca mentine birourile si showroom-urile imaculate, dar si imbunatateste calitatea aerului interior, creand un mediu de lucru mai sanatos pentru angajati.

Gift Solutions

Gift Solutions, specializata in cadouri corporative personalizate, ne-a prezentat unica provocare de a mentine spatiile creative si showroom-urile lor intr-o stare perfecta. Solutia Conex Clean s-a bazat pe flexibilitate si atentie la detalii, asigurandu-se ca produsele sunt tratate cu maxima grija.

Cambridge University

Avand onoarea de a lucra pentru o institutie prestigioasa precum Cambridge University, am constientizat nevoia de a atinge standarde exceptionale de curatenie. Am adaptat serviciile noastre pentru a respecta traditia si cerintele specifice ale mediului academic, focusandu-ne pe mentinerea unui mediu de invatare optim pentru studenti si profesori.

Fundatia Daruieste Viata

Colaborarea cu Fundatia Daruieste Viata ne-a inspirat sa aducem mai mult decat servicii de curatenie - sa contribuim la crearea unui mediu ingrijitor pentru beneficiari. Am instituit protocoale stricte de curatenie, asigurandu-ne ca fiecare suprafata este dezinfectata riguros, pentru a mentine un spatiu sigur si primitor pentru toti cei care au nevoie de sprijin.

Jerry's Pizza

In proiectul cu Jerry's Pizza, ne-am concentrat pe asigurarea unei curatenii exemplare in bucatariile si spatiile de servire, unde igiena este prioritara. Echipa Conex Clean a implementat programe personalizate de curatenie si dezinfectie, adaptate pentru a face fata rigorilor unui mediu de fast-food, garantand astfel siguranta alimentara si satisfactia clientilor.

Eifad Airline

Pentru Eifad Airline, curatenia si intretinerea birourilor implica o atentie speciala la detalii si la standarde inalte de igiena, avand in vedere profilul companiei in industria aviatiei. Conex Clean a propus solutii personalizate, concentrandu-se pe crearea unui mediu de lucru sigur, eficient si placut pentru toti angajatii.

Personal Genetics

Colaborarea cu Personal Genetics, o companie la frontiera inovarii in genetica, a insemnat mentinerea unui mediu steril si extrem de curat in laboratoare si birouri. Solutia noastra a cuprins protocoale stricte de curatenie si dezinfectare, asigurand integritatea proceselor si rezultatelor de cercetare.

Prosider International Trading

In proiectul pentru Prosider International Trading, un lider in comertul international, provocarea a stat in mentinerea unui mediu de lucru organizat si eficient in spatiile de birouri intens folosite. Conex Clean a oferit solutii personalizate de intretinere si organizare, care ajuta la optimizarea fluxului de lucru si la imbunatatirea productivitatii echipei.

 
 

Alege excelenta in servicii de curatenie de intretinere birouri! Alege Conex Clean!

Calcul pret pentru curatenie de intretinere birouri

Intelegem nevoia de flexibilitate si personalizare in serviciile de curatenie pentru birouri. De aceea, Conex Clean iti ofera posibilitatea de a solicita o oferta personalizata, care sa raspunda cerintelor unice ale spatiului tau de lucru. Fie ca vorbim despre birouri mici sau spatii vaste de lucru, solutiile noastre sunt concepute sa ofere cele mai inalte standarde de curatenie.

Pentru a face o oferta corecta si transparenta, pretul serviciilor noastre este calculat pe baza mai multor variabile:

 • Dimensiunea spatiului: cu cat suprafata este mai mare, cu atat va fi nevoie de mai mult timp si resurse pentru curatenie.
 • Frecventa serviciilor: la o frecventa mai mare a serviciilor poti beneficia de reduceri.
 • Tipul de activitati de curatenie solicitate: servicii standard vs. servicii speciale (curatarea covoarelor, tratamentul suprafetelor din lemn etc.).
 • Locatia: accesibilitatea si distanta pot influenta costurile. 

Ne angajam sa oferim oferte competitive, reflectand nevoile si asteptarile tale, cu absoluta transparenta si fara costuri ascunse. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi, telefonic, prin email sau prin formularul de pe site, si sa ceri o oferta pentru servicii de curatenie de intretinere pentru biroul tau.

Beneficiile clientilor care au apelat la servicii de curatenie de intretinere birouri

Clientii care au ales Conex Clean pentru serviciile de curatenie de intretinere au experimentat o imbunatatire semnificativa a mediului de lucru, lucru care se reflecta in satisfactie si productivitate. Birourile curate nu doar ca ofera o imagine profesionala in fata clientilor si partenerilor, dar contribuie si la sanatatea si bunastarea angajatilor. 

Pe langa aceste aspecte, clientii care au apelat la serviciile noastre de curatenie de intretinere pentru birourile se bucura de cateva beneficii notabile:

 • Experienta si profesionalism - echipa noastra este instruita sa trateze fiecare sarcina cu maxima seriozitate si eficienta.
 • Flexibilitate: ne adaptam programului si nevoilor specifice ale afacerii tale, fara a perturba fluxul de lucru.
 • Solutii eco-friendly: ne pasa de planeta la fel de mult pe cat ne pasa de spatiul tau de lucru, motiv pentru care utilizam numai produse de curatenie prietenoase cu mediul.

Alege excelenta in servicii de curatenie de intretinere birouri! Alege Conex Clean!

Curatenie de intretinere birouri - servicii oferite

Asigurarea unui birou curat si organizat este esentiala pentru binele si productivitatea angajatilor, oferindu-le acestora un spatiu de lucru care sa-i inspire si sa-i motiveze zilnic. Conex Clean redefineste standardele de curatenie in spatiile de birou, oferind o gama larga de servicii detaliate pentru mentinerea curateniei si a ordinii, care includ:

 • Aspirarea si curatarea mochetelor si a pardoselilor, asigurand indepartarea eficienta a petelor si a murdariei acumulate.
 • Spalarea si degresarea pardoselilor dure, realizate din materiale precum gresie, marmura, granit sau PVC.
 • Indepartarea resturilor reziduale, precum guma de mestecat si etichete, care adesea sunt lipite de pardoseala.
 • Curatarea si stergerea de praf a mobilierului din birouri si din salile de sedinte.
 • Ingrijirea aparaturii de birou, imprimante si scannere.
 • Mentinerea igienei in grupurile sanitare prin spalare si dezinfectare, inclusiv completarea sau inlocuirea consumabilelor necesare.
 • Odorizarea grupurilor sanitare pentru a asigura un mediu proaspat si placut.
 • Curatenia in spatiile de servit masa cum ar fi bucataria si cantina, inclusiv spalarea veselei.
 • Inlocuirea sacilor menajeri si curatarea scrumierelor.
 • Spalarea scarilor de acces in cladire pentru a asigura o buna primire a vizitatorilor si a angajatilor.
 • Ingrijirea plantelor ornamentale pentru a asigura un mediu de lucru placut si verde.

Pe langa aceste servicii standard, Conex Clean ofera si optiuni suplimentare precum curatenia dupa constructie, curatarea mochetelor. De asemenea, facem si interventii in parcarile subterane si servicii DDD (de deratizare, dezinsectie si dezinfectare), pentru a asigura o gama completa de solutii de curatenie adaptate fiecarei nevoi.

Curatenie de intretinere birouri - echipamente si solutii de curatenie folosite

Mentinerea unui spatiu de birouri curat si igienizat este esentiala pentru confortul si productivitatea angajatilor. Firma Conex Clean intelege aceste necesitati si utilizeaza o gama variata de echipamente de inalta calitate si solutii de curatare eficiente, personalizate pentru fiecare spatiu in parte. Printre echipamentele si solutiile folosite in procesul de curatenie de intretinere a birourilor se numara:

 • Aspiratoare de praf cu eficienta ridicata pentru curatarea mochetelor si a covoarelor.
 • Mopuri profesionale pentru curatarea si intretinerea pardoselilor dure.
 • Echipamente de curatare a geamurilor, pentru o transparenta perfecta.
 • Masini de spalat si uscat pardoseli pentru spatii ample, care necesita mai mult timp.
 • Solutii de dezinfectare pentru eliminarea microbilor si bacteriilor, asigurand un mediu de lucru sigur.
 • Produse de curatare ecologice, menite sa protejeze atat sanatatea angajatilor, cat si mediul inconjurator.
 • Materiale de curatat in profunzime tapiteriile si suprafetele textile, mentinand aspectul estetic placut.

Toate acestea sunt aplicate cu grija si atentie la detalii, pentru a asigura nu doar curatenia, ci si intretinerea corespunzatoare a birourilor, fara a intrerupe fluxul normal de lucru al companiei.

Alege excelenta in servicii de curatenie de intretinere birouri! Alege Conex Clean!

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret pentru servicii de curatenie de intretinere birouri!

Esti gata sa faci urmatorul pas? Putem sa oferim servicii profesionale de curatenie de intretinere birouri care sa corespunda fiecarei cerinte specifice. Contacteaza-ne acum pentru a discuta nevoile tale si pentru a obtine o oferta personalizata! Ne poti suna la oricare dintre numerele de telefon 021.780.00.80, 0772.029.406, 0751.127.227, ne poti trimite un email la adresa contact@conexclean.ro sau o cerere de oferta prin formularul de contact de pe site. 

Permite-ne sa aducem valoare adaugata afacerii tale prin servicii de curatenie de intretinere birouri de inalta calitate! Suntem gata sa contribuim astfel la succesul afacerii tale!

 

Solicita o oferta de curatenie pentru birouri

Powered by BreezingForms