Servicii Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Iso 9001, Iso 14001

CONEX CLEAN presteaza servicii DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare) folosind personal calificat si substante avizate de catre Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar umana.
Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii
Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului

Interventie de urgenta

Dezinsectie de urgenta

Contactati-ne acum si o echipa DDD se va deplasa chiar azi la dumneavoastra pentru a rezolva problema.
Dispunem de echipamente specializate si de cele mai eficiente substante pentru a combate daunatorii de orice fel.

Dupa interventie specialistul nostru va va prezenta un raport personalizat care va cuprinde sfaturi si recomandari pentru mentinerea daunatorilor cat mai departe de punctul dumneavoastra de lucru.

Conex Clean presteaza servicii DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare) folosind personal calificat si substante avizate de catre ministerul sanatatii pentru profilaxia sanitar umana.

Abonamente DDD pentru agenti economici

Recomandam incheierea unui contract DDD cu o societate specializata in domeniu!
Conex Clean dispune de toate autorizatiile necesare, de personal si utilaje specializate si de o vasta experienta in dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Punem la dispozitia dumneavoastra documentatia completa necesara in caz de control, tinem evidenta interventiilor si raspundem in fata organelor de control pentru serviciile prestate.

Organele de control ale statului (OPC, DSV, DSP, Politia Comunitara, Primaria Generala si de Sector, Garda de Mediu, etc.) vizeaza orice punct de lucru indiferent de domeniul de activitate: magazin alimentar/nealimentar, depozit, unitate de productie alimentara/nealimentara, frizerie, service auto, scoala, clinica, spatiu birouri, etc. Pentru detalii despre cadrul legislativ, va rugam sa consultati sectiunea de Intrebari frecvente.

Pentru detalii despre serviciile de curatenie, va rugam sa vizitati pagina curatenie birouri.

Dezinsectie si deratizare pentru scari de bloc

Dezinsectia:
Se vor folosi Atomizoare Ruris si Kasei sau Pulverizatoare Manuale SOLO pentru a aplica un insecticid polivalent, de soc si remanenta – Fortox CPE sau K-OTHRINE EC 250.
In functie de daunatori se vor trata toate spatiile comune ale blocului (subsolul, casa scarii, ghenele) sau doar subsolul ;
Se vor efectua doua interventii la interval de 14-21 de zile.

Deratizarea:
Raticidul (Racumin Paste si Varat Block va fi aplicat folosind statii de intoxicare .
Frecventa doar in cazul unei infestari masive se recomanda 2 interventii la interval de 15 zile.
Asociatia de Proprietari beneficiaza de o Garantie 60 de zile dupa cele doua interventii. La cea mai mica problema semnalata in acest interval, Conex Clean va reveni gratuit si va trata din nou suprafetele !
Oferta speciala: Achizitionati un abonament de curatenie pentru blocul dumneavoastra si beneficiati de servicii DDD la jumatate de pret.

Pentru detalii despre serviciile de curatenie, va rugam sa vizitati pagina curatenie scari de bloc.

Avantajele Conex Clean

Servicii si Preturi

Conex Clean ofera servicii de calitate superioara la preturi competitive.

Experienta

Avem peste 7 ani experienta in Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare.

Angajati

Peste 140 de angajati disciplinati, atent selectati si instruiti corespunzator.

Garantie

60 de zile garantie pentru serviciile de dezinsectie si deratizare.

Asigurare

Firma noastra beneficiaza de asigurare de raspundere civila legala fata de terti.

Produse si echipamente

Pentru o interventie eficienta si pentru a demonstra grija pe care o avem fata de familia si angajatii dumneavoastra, folosim doar solutii DDD profesionale.

Certificari

Certificare ISO 9001:2008 privind Sistemul de Management al Calitatii.
Certificare ISO 14001:2005 privind Sistemul de Management al Mediului

Parteneriat

Suntem siguri ca dupa ce ne veti chema o data sa facem curatenie, vom ramane parteneri de lunga durata.

Facem curatenie in Bucuresti si Ilfov

Indiferent de zona in care traiesti sau lucrezi, vrem sa iti aducem ordinea, curatenia si acel miros proaspat care iti place atat de mult. Si nici nu trebuie sa stai cu ochii pe noi pentru ca ne facem treaba cu pasiune si responsabilitate. Te asteptam sa ne contactezi si sa te convingi. Oferim cu placere servicii de curatenie in:

 

 

Bucuresti

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Jud. Ilfov

Otopeni

Pipera

Baneasa

Magurele

Buftea

Popesti Leordeni

Bragadiru

 

 

Testimoniale clienti

Intrebari frecvente DDD

LEGE Nr. 100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica, publicata in: MONITORUL OFICIAL NR. 204 din 1 iunie 1998. CAP. 5, ART. 28, Agentii economici si celelalte persoane juridice sunt obligate sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru: aplicarea masurilor de igiena, dezinfectie, dezinsectie si deratizare periodica.
LEGE nr.344 din 31 mai 2002 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica. Art. 11. – Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 20.000.000 lei la 80.000.000 lei pentru neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.
Ordinul MS nr. 536/1997 care prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna.
LEGE nr.100 din 26 mai 1998 privind asistenta de sanatate publica EMITENT: PARLAMENTUL ROMANIEI aparuta in MONITORUL OFICIAL nr. 317 din 16 noiembrie 1994
ART.11 Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 8.000 lei d) neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii.

In general orice insecte pot fi eliminate prin serviciile de dezinsectie, dar majoritatea interventiilor pentru care am fost solicitati au fost pentru: gandaci, gandaci de bucatarie, plosnite de pat, furnici, viespi, purici si paduchi. De asememena oferim servicii de deratizare pentru sobolani si soareci.

Multe companii care ofera servicii de dezinsectie pot fi eliminate in stadiul primului apel telefonic: in functie de raspunsurile pe care persoana de contact le ofera intrebarilor viitorilor clienti, este clar care este nivelul serviciilor.

Asadar, atunci cand apelati o companie, este bine sa clarificati imediat cu persoana cu care vorbiti urmatoarele puncte:

1. Care sunt mijloacele de dezinsectie?
Specialistul ar trebui sa precizeze numele produselor si nu doar sa spuna "puternic", "bun" sau "organofosfor" ( exista sute de insecticide organofosforice);

2. Ce echipament utilizeaza specialistii in munca lor?
in functie de dimensiunea camerei, acestea pot fi pulverizatoare manuale sau generatoare de ceata reci si calde. De obicei, cu cat este folosit un echipament mai bun, cu atat mai bine (unele companii mici pot trimite pur si simplu un angajat cu un pulverizator simplu, deoarece nu exista bani pentru echipamente costisitoare).

3. Ce garantii ofera compania?
La urma urmei, chiar si dupa distrugerea profesionala a gandacilor, gandacii pot patrunde din nou in bucatarie. Societatile serioase iau in considerare acest fapt in avans si in etapa de incheiere a contractului ofera garantie.

4. Cat dureaza dezinfectia?
O dezinsectie amanuntita a apartamentului dureaza cel putin o jumatate de ora, de obicei aproximativ 1-2 ore. Daca perioada de dezinsectie este mai mica, atunci inseamna ca serviciile nu sunt de cea mai buna calitate.

Cautati o firma de curatenie?