Servicii curatenie hale industriale

Ne adresam tuturor companiilor din domeniul industrial care au nevoie de servicii de curatenie profesionala si spalare hale industriale.

Curatenia industriala se refera la curatarea interioara a diferitelor tipuri de cladiri, fabrici, depozite si spatii administrative. De asemenea, putem curata si spatiile exterioare, intretinem spatiile verzi si cele betonate (cai de acces, parcari, alei).

Operatiuni curatenie industriala:

  • Curatam si indepartam depunerile de pe geamuri;
  • Folosim curatarea cu presiune pentru grinzi de sustinere, pereti si tubulatura de aerisire;
  • Maturam si spalam mecanic cu masina automata de spalat si uscat pardoseli dure (beton elicopterizat, gresie, epoxidica, rasinizata, marmura, mozaic, PVC etc);
  • Aspiram si curatam zone inalte (structuri metalice, vopsit stalpi de sustinere, curatare aerisiri, curatare pereti cortina si curatare pereti din tabla ondulata).

Alegeti Conex Clean pentru curatenia spatiilor industriale - Avantaje

Servicii si Preturi

Conex Clean ofera servicii de calitate superioara la preturi competitive.

Experienta

Avem peste 8 ani experienta in curatenie cladiri industriale si depozite.

Angajati

Peste 140 de angajati disciplinati, atent selectati si instruiti corespunzator.

Supervizor

Fiecare interventie este verificata de catre un supervizor responsabil de buna desfasurare a activitatii.

Produse

Pentru o curatenie luna si pentru a demonstra grija pe care o avem fata de angajatii dumneavoastra, folosim doar produse de curatare profesionale.

Asigurare

Firma noastra beneficiaza de asigurare de raspundere civila legala fata de terti.

Garantie

60 de zile garantie pentru serviciile de dezinsectie si deratizare.

Parteneriat

Suntem siguri ca dupa ce ne veti chema o data sa facem curatenie, vom ramane parteneri de lunga durata.

Ne desfasuram activitatea in urmatoarele zone

Indiferent de zona in care se afla fabrica sau depozitul pentru care sunt necesare serviciile de curatenie, vrem sa te ajutam. Ne facem treaba cu pasiune si responsabilitate. Te asteptam sa ne contactezi si sa te convingi. Oferim cu placere servicii de curatenie in:

 

 

Bucuresti

Sector 1

Sector 2

Sector 3

Sector 4

Sector 5

Sector 6

Obor – Pantelimon
Filaret – Rahova;
Militari
Dudesti – Policolor;
Republica – Industriilor;
Pipera
Progresu, Berceni
Giulesti
Colentina
Chitila
IMGB
Theodor Pallady - Titan

 

Suntem o firma activa, cu numeroase aparitii in presa

 
Ziare, Viva, Unica, Curierul National, Wall-street, Capital

 

"Conex Clean: am implementat proceduri specifice multinationalelor si asta ne-a ajutat sa ramanem relevanti pentru clientii nostri" Curierul National

 

Firma noastra in numere

  • 9 Ani experienta
  • 140 Angajati bine pregatiti
  • 160 Locatii actuale
  • 2300 Clienti fericiti

Intrebari frecvente curatenie hale industriale

Ca sa ne dam seama de pericolul reprezentat de praf pentru halele industriale trebuie sa ne gandim mai intai din ce este acesta compus. In general, praful este reprezentat din polen si particule de murdarie. In functie de locul unde este amplasata cladirea, procentul fiecarui poluant din compozitia prafului poate fi diferit. De exemplu, daca se afla langa un drum aglomerat, cantitatea de murdarie s-ar putea sa fie mai consistenta decat langa o zona verde unde polenul este probabil componenta principala din praful existent in hala dumneavoastra.

  O buna parte din particulele de praf au origine organica. De aceea, el reprezinta practic o momeala pentru organisme vii care se hranesc cu el. La inceput, organismele care consuma particulele de praf sunt miniscule, dar ele, la randul lor, atrag si alte organisme din ce in ce mai mari pana ce hala ajunge infestata de insecte sau chiar rozatoare. Insa, pana sa se ajunga la lupta cu rozatoarele, particulele de praf in sine reprezinta un mare pericol pentru persoanele si obiectele aflate in interiorul halei industriale:
  – Pentru om, cantitatea de praf dintr-o hala poate duce la aparitia bolilor respiratorii sau alergiilor. Odata instalate, atat astmul bronsic, cat si alergiile la praf sau polen sunt dificil de tratat si scad puterea de concentrare si productivitatea angajatilor;
– Pentru bunurile depozitate spre pastrare sau prelucrare praful este cel mai important factor de depreciere a calitatii;
– Pentru echipamentele existente in hala, praful si organismele din el, impreuna cu umiditatea, cotribuie la dezvoltarea mucegaiului si a ruginii, scurtandu-le considerabil durata de viata.

Pe langa faptul ca sunt purtatoare de diferite boli grave pentru om, rozatoarele reprezinta un pericol real si pentru echipamentele dintr-o hala. Chiar si atunci cand au hrana suficienta, ele rod. Pentru a-si mentine temperatura corpului la un nivel optim, rozatoarele trebuie sa consume hrana echivalenta cu 20% din greutatea corpului lor si de aceea nu cruta nimic in calea lor.
  In plus, la fel ca in cazul insectelor, infestarea cu rozatoare este mai simplu de prevenit decat de eliminat. Iar singura solutie o reprezinta curatenia profesionala a fiecarui colt dintr-o hala. De aceea, inainte de a fi prea tarziu, apelati la Conex Clean si pastrati curatenia in hala dumneavoastra.

Primul gandac pe care il descoperiti in hala dumneavoastra ar trebui sa va puna serios pe ganduri cu privire la curatenia spatiului respectiv. Se spune ca acolo unde se descopera o insecta, in imediata sa apropiere, mai exista ascunse cel putin cateva zeci. Și avand in vedere rapiditatea cu care se inmultesc, se cere actiune imediata.
  Mai ales intr-un loc unde se depoziteaza sau se prelucreaza produse alimentare, singurul mod de a evita pericolul insecterlor este pastrarea curateniei. Acestea sunt extrem de sensibile la mirosul alimentelor si pot depista orice firmitura cazuta neglijent pe podea, iar odata instalate, cu greu parasesc un loc ce reprezinta o potentiala sursa de hrana.
  Din punct de vedere al riscului, insectele reprezinta un pericol deoarece sunt purtatoare de microbi si bacterii care afecteaza sanatatea umana.

Cautati o firma de curatenie?