Preturile noastre includ

Prestarea serviciului selectat

Produsele folosite pentru curatenie

Asigurare de raspundere civila legala fata de terti

Preturi curatenie scari de bloc

Pentru o oferta de pret pentru curatenie scari de bloc va rugam sa ne contactati. Pretul poate sa difere in functie de numarul de scari de bloc, numarul de etaje pe fiecare scara si numarul de apartamente. De asemenea conteaza si cate zile pe saptamana trebuie sa fie prezent personalul de curatenie la locatie.

Preturi curatenie birouri

Pentru o oferta de pret pentru curatenie birouri, va rugam sa ne contactati ca sa va facem o oferta de pret personalizata. Pretul poate sa difere in furnctie de dimensiunea biroului, numarul de angajati, dimensiunea echipei de curatenie, serviciile aditionale (curatenie mocheta, curatenie dupa constructor, curatenie parcari subterane etc).

Preturi curatenie la domiciliu - Curatenie generala

Preturi curatenie la domiciliu - Cutatenie dupa constructor

Preturi curatenie parcari subterane 50% reducere

Conex Clean este o firma de curatenie profesionala care ofera servicii de calitate superioara la preturi avantajoase. Preturile sunt stabilite in functie de complexitatea si durata serviciului de care aveti nevoie.

Daca aveti nevoie de detalii suplimentare despre serviciile noastre de curatenie, va rugam sa vizitati paginile: curatenie birouri, curatenie scari de bloc, curatenie hale industriale.

Cautati o firma de curatenie?