Cat dureaza o interventie pentru curatenie generala

O interventie dureaza in general intre 3 si 4 ore, in functie de dimensiunea locuintei dumneavoastra. Pentru orice tip de curatenie la domiciliu alocam o echipa de cel putin 2 angajati bine pregatiti. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati.

Curatenie la domiciuliu, aspirare covoare, stergere praf

Operatiuni de curatenie pentru apartamente si case

Aspiram covoarele, mocheta si parchetul;
Stergem praful de pe mobila si electrocasnice;
Curatam si dezinfectam bucataria si baile;
Indepartam panzele de paianjen;
Stergem usile, pervazurile si plintele;
Stergem mobilierul din lemn si sticla cu solutii protectoare/antistatice;
Stergem geamurile;
Curatam scrumierele;
Colectam gunoiul;
Inlocuim sacii menajeri;
Aerisim si odorizam toate camerele din apartament.

De ce ne aleg clientii pentru curatenia la domiciliu

Flexibilitate

Stim cat de important este pentru dumneavoastra sa fim acolo atunci cand aveti nevoie. De aceea ne facem programul in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Produse profesionale

Lucram doar cu detergenti profesionali, biodegradabili si non-toxici si avem cele mai performante si eficiente aparate de curatat.

Cerinte speciale

In lista de mai sus sunt mentionate operatiunile de curatenie la domiciliu pe care le facem in mod frecvent, la care dumneavoastra puteti adauga si cerinte personalizate in functie de necesitatile locuintei.

Experienata

Anticipam asteptarile clientilor nostri si sa le intelegem inainte ca acestia sa ni le comunice. Astfel identificam imediat toate zonele unde praful se aduna frecvent, chiar si cele mai putin accesibile, acordam o atentie deosebita tocurilor usilor, colturilor incaperilor, pervazelor si ramelor de la ferestre, geamurilor atat in interior, cat si la exterior, rafturilor cu carti, partii superioare a dulapurilor si nu numai.

Angajati

Peste 140 de angajati disciplinati, atent selectati si instruiti corespunzator. Fiecare interventie este verificata de catre un supervizor responsabil de buna desfasurare a activitatii.

Garantam satisfactie 100%

Pentru noi exista un singur tip de publicitate care chiar conteaza si acela consta in recomandarile sincere ale clientilor nostri. Reputatia inseamna totul pentru societatea noastra si aceasta am construit-o prin munca, oferind celor care ne-au cerut serviciile, calitatea pe care se asteptau sa o primeasca. De aceeam va promitem ca alegand serviciile Conex Clean veti avea in primul rand o locuinta stralucitoare si in al doilea rand veti castiga un partener la care sa apelati mereu cu placere si incredere.

 

 

CURATENIE LA DOMICILIU
INCEPAND DE LA 349lei

Vezi preturi

 

 

Servicii speciale

Curatenie dupa constructor
Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare
Dezinfectanti de vanzare

Ce zic clientii nostri despre noi

Inainte si dupa curatenie

Intrebari frecvente curatenie la domiciliu

1. Primul motiv fundamental pentru care ar trebui sa lasi curatenia casei in mana profesionistilor este sansa de a te bucura de timpul liber pentru a face ceea ce iti place cel mai mult. 2. Nu vor exista zone din casa pe care nu le vei curata din lipsa de timp. 3. Mobilierul si aparatele electro-casnice vor functiona perfect o perioada mai lunga de timp si vor arata ca in prima zi. 4. Sanatatea ti se va imbunatati: speciile de acarieni care provoaca cele mai multe alergii sunt cele care se gasesc in case si diverse spatii comerciale.

Cautati o firma de curatenie?