Blog

Furnicile sunt insecte inofensive, care de obicei nu sunt prea enervante. Problema incepe atunci cand va invadeaza casa.

In mod normal, la inceputul primaverii se inmultesc si puteti gasi in magazinele specializate remedii (de obicei toxice) pentru a le elimina.

Read more ...

Atat sobolanii, cat si soarecii, gandacii si mustele au obiceiul urat de a incerca sa coexiste cu noi, desi nu sunt o companie placuta.

Cazul sobolanilor este si mai alarmant, deoarece, desi unele specii sunt folosite in laboratoare sau servite ca delicatete in anumite parti ale lumii, ei provoaca dezgust si frica in general.

Read more ...

Avand in vedere ca toata lumea poate avea la un moment dat gandaci in casa, vrem sa va spunem in acest articol cum sa eliminati definitiv gandacii din casa, birou, depozit si altele spatii. stim ca sunt insecte destul de enervante si ca pot transmite multe boli, asa ca este mai bine sa stiti cum sa scapati de ele.

Read more ...

In prezent, un numar destul de mare de persoane sufera de un tip de alergie, numarul lor fiind mai mare in orasele afectate de poluare.

Desi exista cunostinte despre existenta alergiilor din cele mai vechi timpuri, incepand cu secolul XIX a inceput sa fie studiata riguros din cauza cresterii febrei de fan in tarile care se confruntau cu un "boom" industrial.

Read more ...

Petele de sange sunt foarte greu de indepartat, dar citind acest articol veti vedea ca le puteti curata mult mai usor decat credeti. In cele ce urmeaza va vom dezvalui cateva metode pentru a elimina petele de sange de pe diferite suprafete si materiale. De asemenea, va vom spune produsele de curatat de care aveti nevoie.

Read more ...

Ordinea si igiena sunt concepte fundamentale care vorbesc de la sine despre o buna organizare a afacerilor atunci cand vine vorba de mentinerea celei mai bune imagini profesionale, astfel ca realizarea curateniei in birourilor este un punct esential in intretinerea echipamentelor.

Read more ...

Fatada este cartea de vizita a unei cladiri, astfel incat pentru a mentine o imagine buna este necesar sa se curete periodic.

Petele inestetice, mucegaiul, poluarea, excrementele de pasari si conditiile climatice, printre altele, fac ca peretii principali ai cladirilor sa-si piarda aspectul frumos. Aceste probleme pot fi rezolvate cu o curatare temeinica partiala sau totala a fatadelor.

Read more ...

O companie trebuie sa fie bine organizata, dezinfectata si complet curata. Din acest motiv, este important sa alegeti cele mai bune produse de curatenie pentru birou. Crearea unei armonii in mediul nostru de lucru va contribui intotdeauna la o buna organizare a muncii.

Read more ...