Blog

Petele pe haine sunt o parte inevitabila a vietii de zi cu zi. Indiferent ca e vorba de pete de cafea sau de vin rosu, pete de grasime sau de fructe acestea pot fi dificil de scos. Cand observi o pata, nu te panica! Solutia poate sa nu fie atat de complicata pe cat crezi.

Read more ...

Atunci cand auzi cuvantul ghena de gunoi te gandesti la mirosuri neplacute si la mizerie. Rolul ghenei de gunoi este acela de a elimina resturile menajere. Este zona pe care zilnic o utilizeaza toti locatarii unui bloc, insa de cele mai multe ori aceasta nu este folosita asa cum ar trebui.

Read more ...

Mobila face parte din categoria obiectelor permanent expuse, iar micile accidente se pot intampla cu usurinta. O cana cu ceai fierbinte lasata fie si cateva momente pe suprafata mobilei, urmele inevitabile de degete sau chiar micile incindente alimentare

Read more ...

Modul in care ne preparam hrana este foarte important pentru sanatatea noastra si pentru o stare zilnica de bine. Totusi, la fel de important este sa ne gandim si la etapele premergatoare prepararii unei mese, cum ar fi etapa de pregatire a alimentelor, de curatare gratar, inainte si dupa gatit si de curatare a ustensilelor. In bucatarie folosim produse si ustensile din cele mai diverse si chiar din diferite materiale.

Read more ...
Page 1 of 5
Joomla SEF URLs by Artio