Blog

Mobila face parte din categoria obiectelor permanent expuse, iar micile accidente se pot intampla cu usurinta. O cana cu ceai fierbinte lasata fie si cateva momente pe suprafata mobilei, urmele inevitabile de degete sau chiar micile incindente alimentare

Read more ...

Fierul de calcat este unul dintre cele mai utilizate electrocasnice, drept pentru care gradul de uzura il poate afecta de-a lungul duratei de folosire. In acelasi timp, apa folosita pentru calcarea cu abur,

Read more ...

Modul in care ne preparam hrana este foarte important pentru sanatatea noastra si pentru o stare zilnica de bine. Totusi, la fel de important este sa ne gandim si la etapele premergatoare prepararii unei mese, cum ar fi etapa de pregatire a alimentelor, de curatare gratar, inainte si dupa gatit si de curatare a ustensilelor. In bucatarie folosim produse si ustensile din cele mai diverse si chiar din diferite materiale.

Read more ...

Furnicile sunt insecte inofensive, care de obicei nu sunt prea enervante. Problema incepe atunci cand va invadeaza casa. In mod normal, la inceputul primaverii se inmultesc si puteti gasi in magazinele specializate remedii (de obicei toxice) pentru a le elimina.
Read more ...

Petele de sange sunt foarte greu de indepartat, dar citind acest articol veti vedea ca le puteti curata mult mai usor decat credeti. In cele ce urmeaza va vom dezvalui cateva metode pentru a elimina petele de sange de pe diferite suprafete si materiale. De asemenea, va vom spune care sunt produsele de curatat de care aveti nevoie.
Read more ...

Cuptorul electric este unul dintre electrocasnicele foarte utilizate in bucatarie. Cu ajutorul acestuia poti incalzi rapid mancarea, poti sa gatesti sau sa decongelezi produse. In interiorul sau introduci diverse alimente care contin grasimi si care in timp se depun pe suprafata sa.
Read more ...

Fatada este cartea de vizita a unei cladiri, astfel incat pentru a mentine o imagine buna este necesar sa se curete periodic.

Petele inestetice, mucegaiul, poluarea, excrementele de pasari si conditiile climatice, printre altele, fac ca peretii principali ai cladirilor sa-si piarda aspectul frumos. Aceste probleme pot fi rezolvate cu o curatare temeinica partiala sau totala a fatadelor.

Read more ...
Page 1 of 5
Joomla SEF URLs by Artio