Curatenia dupa renovare/zugravit

Ce bine ar fi daca deranjul provocat de zugravitul peretilor sau reamenajarea unui spatiu ar lua sfarsit odata cu iesirea pe usa a zugravului sau constructorului. Dar in realitate provocarea cea mare incepe abia in momentul finalizarii lucrarilor. De aici incolo deranjul si deseurile cad in sarcina dumneavoastra, iar restabilirea ordinii poate fi un proces dificil. Insa nu trebuie sa va faceti griji deoarece nu sunteti singuri! Conex Clean va ofera servicii de curatenie premium si lista alaturata curprinde doar o parte din activitatile la care excelam.

Lista operatiuni

Aspirarea si spalarea mecanica a tuturor suprafetelor dure;
Aspirarea peretilor si a tavanelor;
Indepartarea etichetelor lipite;
Indepartarea depunerilor de ciment, var si adezivi intariti de pe toate pardoselile dure;
Curatarea vopselei ramase pe geamuri, tocuri, usi, pereti si vitrine;
Curatarea foliei protectoare de pe usi si tocuri;
Degajarea molozului in locuri special amenajate;
Aspirarea si spalarea prin spumare si uscare a mochetelor.

3 Sarcini esentiale dupa zugravit pentru care nu trebuie sa va faceti griji

Permiteti-va sa va relaxati dupa termniarea unei lucrari de constructii sau zugravit si lasati in seama noastra deranjul. Uitati de faptul ca tot spatiul este in dezordine si necesita o curatenie riguroasa! Lucrarile de reamenajare sunt indeajuns de stresante si istovitoare, iar grija curateniei finale este ultimul lucru care va lipseste. Puteti avea incredere in ConexClean, iar noi va putem scapa de urmatoarele griji:

#1 Lustruirea suprafetelor dure

Cand trebuie sa zugraveasca un spatiu, scopul principal al meseriasilor este ca la final peretii sa arate ireprosabil, iar vopseaua sa fie uniform aplicata, fara niciun centimetru care sa faca exceptie. De aceea, cand te concentrezi pe o singura sarcina, mai ales pe una pe care doresti sa o indeplinesti la perfectie, este normal sa mai scapi din greseala cate un strop de vopsea pe pardoseala sau gresie. Dar o pata de vopsea ici colo nu este un capat de lume, insa curatarea mai multor pete distribuite in diferite colturi ale incaperii poate fi o treaba migaloasa care sa necesite si o zi intreaga de munca. De aceea, in loc sa va consumati timpul lustruind pardoseli si curatand faianta, bucurati-va ca ati terminat de zugravit si relaxati-va lasand pe noi aceste activitati. In plus, nu ne vom limita doar la podea si la pereti, ci vom avea grija ca nici ventilatoarele, gurile de aerisire, vitrinele, tocurile usii sau alte locuri cheie ale incaperii sa nu aiba nicio urma de murdarie.

#2 Aspirarea mochetei si curatarea covoarelor

Cu tot efortul dumneavoastra de a proteja mocheta si covoarele in timpul zugravitului, tot se mai gasesc particule de praf si tencuiala care sa patrunda prin locurile descoperite si sa le imbacseasca. Dar asta nu inseamna ca nu mai pot fi salvate cu ajutorul aspiratoarelor performante si solutiilor de curatare in profunzime. Iar pentru a reda acestor tasaturi aspectul initial, avem noi tot ce ne trebuie, iar dumneavoastra nu trebuie sa faceti investitii suplimentare in echipamente si produse de curatat pe care le folositi o singura data.

#3 Degajarea deseurilor rezultate in urma zugravitului

Deseurile rezultate in urma lucrarilor de zugravit si constructii sunt un tip de deseuri speciale care nu pot fi degajate in locurile obisnuite de colectare a gunoiului. Cu cat lucrarile de renovare au fost mai extinse cu atat rezulta mai mult moloz, resturi de faianta, gresie, parchet si tencuiala. Pentru ca sunt grele, aceste materiale trebuie stranse in saci rezistenti de rafie, dar principala provocare consta in gasirea unei metode de degajare. Aici aveti trei solutii:

  • apelati la firma de salubritate a primariei;
  • contactarea unui firme specializate in cararea sacilor de moloz. Ambele solutii nu va scapa si de mizeria lasata in urma.
  • Contactati Conex Clean, care face totul in locul dumneavoastra, de la curatenie pana la degajarea sacilor de moloz si gunoi.

Cautati o firma de curatenie?